Hogy szexeljünk ha gyakran ébred a gyerek? Mindig félek h pont akkor fog felkelni és így nem tudok a ferjemre figyelni. Ti hogy szoktatok?
Van másik szoba de egyedül fél
Nem tudom mikor alszik mélyen
2-es, nem minden gyerek egy alvóbajnok, az én lányom is sokszor kelt még 18 hónaposan, pedig külön szobába raktam le este. Ha másfél órát aludt egyben, az kb. ünnep volt, mikor már mi is lefeküdtünk, akkor hoztam át magunk mellé, hogy valamennyit pihenjünk, úgy egy fokkal jobb volt.
Kérdező, nekünk ez volt a kulcs, a gyerek a saját szobájába lett letéve, később hoztam csak át. Szóval amikor szexeltünk, reménykedtünk, hogy nem szakít félbe, ha mégis, akkor meg így jártunk, abbahagytuk, és mentem visszaaltatni. Ha a ti szobátokban alszik, éppenséggel ti is átsurranhattok a másikba, és probléma megoldva. Ha pont ébred közben, hát istenem, előfordul, akkor mész hozzá és kész.
Igaz még csak 7 hós a gyerkőc és velünk van egy szobában mivel a nagy lányom /11éves/ van a másikban.Ha felkel visszaaltatom és folytatjuk.Ha nincs itthon a lányom kimegyünk a nappaliba.
Ha az ébredéstől tennénk függővé a szexet, sose szexelnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!