Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi és milyen típusú...

Mennyi és milyen típusú édességet kap 2 éves gyereketek (naponta)?

Figyelt kérdés
Nem csak tipikus édességekre (pl. csoki) gondolok, hanem a "tágabb értelemben vett" édességekre is : túró rudi, tejszelet, puding, keksz, nápolyi, stb.
2010. jún. 4. 11:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Burgonyaszirmot, tejszeletet, rudit, csokit, mindenféle édességet ehet ha kér, persze nem egyszerre, de én semmit sem tiltok. Sós mogyit is szereti, nincs tőle baja.Mi is nasizósak vagyunk, így ő is szokott enni belőle.
2010. jún. 4. 20:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálunk kb. egy nap egyszer van édesség, az lehet valami Kinder féle vagy rudi. Nassolni inkább gyümölcsöt, olajos magvakat szokott a lányom. Minden hétvégén szoktam sütit készíteni és abból is kap ha kér. Lehet, hogy nem kellene édességet adni a gyereknek, de talán egy ruditól, kindertojástól, egy szelet sütitől még nem lesz baja. Pudingokat meg hasonlókat nem szoktam venni, egyrészt mert pénz kidobás(az ár töredékéért elkészítem) másrészt ha én készítem tudom, hogy mi van benne és hogy friss.
2010. jún. 4. 23:45
 13/16 anonim ***** válasza:

20 hónapos a lányom,itthon csak ritkán kap édességet,gyakrabban kalácsot vagy joghurtot-bár ez nem is édesség.A nagyszuloknél viszont mindig kap csokit vagy kekszet,piskótát,ez kb.2-3 naponta van,na meg vendégségben mindig eszik valamit.

Az utolsó válaszolótól szeretném kérdezni,hogy hogyan készíti el otthon a pudingot!?

2010. jún. 5. 12:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Tudod mit próbálj szerintem ,a szárított gyümit ,a kislányom nagyon szivesen nasizza:)Pl almaszirom
2010. jún. 5. 23:40
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

Kipróbálom a szárított gyümölcsöt is.

A pudingot egyébként én is házilag főztem évtizedekig :-), azaz gyerekkorom óta. Az utóbbi időben kezdte el a férjem a boltból hozni a Piruette pudingot, ami olyan gusztusosan van megcsavarva, többféle ízű, habos :-) és egy kicsit rákaptunk, pedig tényleg: régen sosem vettük boltban a pudingot.

Egyébként a pudingot otthon elkészíteni a legegyszerűbb dolog a világon: tej, cukor, pudingpor (aminek a hátoldalán rajta van, hogy hogy célszerű összekeverni, hogy ne legyen csomós). Ha krémesre akarod, nem "bőrösre": bele keverhetsz egy tojást is. Van olyan pudingpor, ami természetes összetevőket tartalmaz: Haas a márkája, én a Tesco-ban vettem.

2010. jún. 6. 10:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem,hogy hogyan készítitek el a pudingot házilag,azt hittem,hogy nem pudingporból csináljátok,hanem valahogy máshogy.Így én is tudom,de azért koszi!
2010. jún. 6. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!