Mennyi és milyen típusú édességet kap 2 éves gyereketek (naponta)?
20 hónapos a lányom,itthon csak ritkán kap édességet,gyakrabban kalácsot vagy joghurtot-bár ez nem is édesség.A nagyszuloknél viszont mindig kap csokit vagy kekszet,piskótát,ez kb.2-3 naponta van,na meg vendégségben mindig eszik valamit.
Az utolsó válaszolótól szeretném kérdezni,hogy hogyan készíti el otthon a pudingot!?
Köszi!
Kipróbálom a szárított gyümölcsöt is.
A pudingot egyébként én is házilag főztem évtizedekig :-), azaz gyerekkorom óta. Az utóbbi időben kezdte el a férjem a boltból hozni a Piruette pudingot, ami olyan gusztusosan van megcsavarva, többféle ízű, habos :-) és egy kicsit rákaptunk, pedig tényleg: régen sosem vettük boltban a pudingot.
Egyébként a pudingot otthon elkészíteni a legegyszerűbb dolog a világon: tej, cukor, pudingpor (aminek a hátoldalán rajta van, hogy hogy célszerű összekeverni, hogy ne legyen csomós). Ha krémesre akarod, nem "bőrösre": bele keverhetsz egy tojást is. Van olyan pudingpor, ami természetes összetevőket tartalmaz: Haas a márkája, én a Tesco-ban vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!