Megvennétek a gyereketeknek az álom játékot ha karácsonyi ajándékkor elsírta magát?
A mama vegyen amit akar , te ismered a lányodat vedd amit a gyermeked szeretne..
Ebbol azert tanultal gondolom. Te legyel az anyja ne a mamája könyörgöm.. szegény lány.😣😣
Íme egy tipikus eset, mikor az ember még felnőttként is gyerek..
Építsd le az erőszakosan tukmáló anyóst, ha nem tudod kezelni. A TE gyerekedre és rád is rossz hatással van.
Szegény kislány :(
A mamától babaházat kapott, és tőletek azért miért nem kaphatta meg az álomjátékot? :(
Én is kaptam nagyszülőktől olyan játékot kicsi koromban, amit a szüleim leszóltak nagyon, konkrétan elmondták többször mindenki előtt, hogy szerintük nem nekem való. Igaz, nálam nem a nememre, hanem inkább a koromra hivatkoztak. Nekem mégis tetszett, utána viszont alig mertem játszani vele, és azt is csak titokban mindig.
Ezt csak azért meséltem el, hogy mutassam, azért el tud sülni időnként fordítva is a dolog. És azt sem hiszem, hogy a fenti sztoriban a nagymama konkrétan rosszat akart volna a kicsinek. Viszont ha a kislány sírt az ajándékot meglátva, és ki se bontotta, az azért elég egyértelmű jele annak, hogy vissza kéne cserélni mielőbb az "álomjátékra"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!