Milyen értékben vesztek karácsonyi ajándékot 3-5 éves
gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Én épp most rendeltem meg a karácsonyi ajándékokat 3 és 4.5 éves gyerekeimnek. Kíváncsiságképpen érdekelne, hogy ti mennyiért vesztek nekik? Félreértés elkerülése végett, mi már lebeszéltük, hogy mennyit szánunk rá, tehát nem azért kérdezem, hogy mások után menjek, pusztán kíváncsiság.
Kb.10e. 2-3 dolgot szeretnék nekik a fa alá tenni fejenként.
2017. okt. 30. 13:49
2/27 anonim válasza:
5 és 10 ezer Ft között.
2017. okt. 30. 13:51
3/27 anonim válasza:
15-20.000 Ft.
2017. okt. 30. 13:57
4/27 anonim válasza:
Összességében 20at szánunk Mikulasra és Karácsonyra. Majd kettéosztom mit mire kap. Ezeket tervezek venni: lego duplo, orvosi készlet, 2-3 kisautó, domino, fűzős fajáték. (1.5 éves)
2017. okt. 30. 14:00
5/27 anonim válasza:
Két gyerekünk van, kb 15 ezer per fő értékben veszünk karácsonyra ajándékot.
Igazából ha belegondol az ember, 5 ezer forintból csak valami apróbb ajándékot lehet venni, olyan drágák a játékok, ha valami nagyobbat akar az ember pl. a lányom egy disney-s lego készletet kért, az nem áll meg 10 ezer alatt, és még kap mellé 1-2 apróságot is.
2017. okt. 30. 14:03
6/27 anonim válasza:
10e körül
2017. okt. 30. 15:27
7/27 anonim válasza:
Átlagban 20 ezret szánunk a karácsonyra meg a szülinapra, most a karácsony több lesz, 30 körül. Lego Duplót kap a kislányunk, szettet, állatokat, plusz kockákat, hogy ne csak pár darab legyen, hanem jól kihasználható készlet, ezek meg igen húzós áron mennek, úgyhogy most így jött ki.
2017. okt. 30. 15:29
8/27 anonim válasza:
25-30 körül kap. Ahogy az egyik válaszoló írta, iszonyat drágák a játékok. Pl. van köztük egy pici transformers, az is maga 4500 volt. Szóval kap egy nagyobbat 10-15 körül, 2 kisebbet 5 körül, és még apróságokat. Mondjuk én év közben figyelem az akciókat, és előre is szoktam vásárolni, amennyire meg lehet állapítani az érdeklődési körét.
2017. okt. 30. 16:08
9/27 anonim válasza:
Én is 10 körül terveztem.
Amiket mindenképp szeretnék, elsösorban geomag, es komolyabb mesekönyv pl a 365 mese, vagy kinyitogathatos ablakos könyv, 3-5000-töl vannak, tàrsasjàtékok, mind 3000 feletti de több is kéne pl a babocas, böngészö, képkeresö, àrnyjàték, ill egyszerübb kirakok, vagy sàtor, de az nem csak itthonra, nyàrra is jo lenne, plusz valamilyen auto automània miatt, de az olcson, mert van neki ezer autoja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!