Hot wheels roto revolution?
Figyelt kérdés
Valaki kisfiának van ilyen? Kisfiam öt éves lesz és ilyet szeretne karácsonyra. Vélemények érdekelnének hogy akinek van hogy milyen ez a játék. Még semmi hot wheels játékunk nincs úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok.2017. dec. 17. 21:36
1/3 anonim válasza:
Javaslom a videokat a hot weels pályákrol
En olyanokat szoktam nezni ami tobbmindent tud pl liftes, parkolohazas, kiegeszitett sinpalyas, vagy medencés
Ami csak kilövős pályás, en nem vennék, de persze gyerekfüggő is
2/3 anonim válasza:
Nem vennék ilyet.
Nekem is 5 a fiam de van több szettünk is és pluszba sok kiegészítőt is kapott már.
A hot wheels összeépíthető. De amit a fiad akar az csak így elvezetes. Szerintem hamar megunja majd mert nem lehet variálni.
Nekünk a több pályából van több hurok, egyenes, kanyar, de vettünk liftet, egyenesgyorsítót, van amivel székre kilincsre lehet rögzíteni a pálya elejét. Szóval jól lehet variálni és ez nagyon jó a gyereknek és nekünk felnőtteknek is élvezetes.
3/3 anonim válasza:
A hot wheels pályák nagyon jól variálhatók, de az elemes pálya nekünk nem jött be. Egy gyorsítónk van, de zabálja a góliát elemet és kb fél óra után kikoptak a fogaskerekek. Működik, de nagyon hangosan zakatol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!