Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hot wheels roto revolution?

Hot wheels roto revolution?

Figyelt kérdés
Valaki kisfiának van ilyen? Kisfiam öt éves lesz és ilyet szeretne karácsonyra. Vélemények érdekelnének hogy akinek van hogy milyen ez a játék. Még semmi hot wheels játékunk nincs úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok.
2017. dec. 17. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom a videokat a hot weels pályákrol

En olyanokat szoktam nezni ami tobbmindent tud pl liftes, parkolohazas, kiegeszitett sinpalyas, vagy medencés

Ami csak kilövős pályás, en nem vennék, de persze gyerekfüggő is

2017. dec. 17. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem vennék ilyet.

Nekem is 5 a fiam de van több szettünk is és pluszba sok kiegészítőt is kapott már.

A hot wheels összeépíthető. De amit a fiad akar az csak így elvezetes. Szerintem hamar megunja majd mert nem lehet variálni.

Nekünk a több pályából van több hurok, egyenes, kanyar, de vettünk liftet, egyenesgyorsítót, van amivel székre kilincsre lehet rögzíteni a pálya elejét. Szóval jól lehet variálni és ez nagyon jó a gyereknek és nekünk felnőtteknek is élvezetes.

2017. dec. 18. 05:41
 3/3 anonim ***** válasza:
74%
A hot wheels pályák nagyon jól variálhatók, de az elemes pálya nekünk nem jött be. Egy gyorsítónk van, de zabálja a góliát elemet és kb fél óra után kikoptak a fogaskerekek. Működik, de nagyon hangosan zakatol.
2017. dec. 18. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!