Odaadnatok hamarabb a karacsonyi ajandekot?
Holnap indulunk Hollandiaba, tervek szerint karacsonyra hazaerunk. De inkabb erjunk kesobb haza csak egyben.
Van egy 3.5 eves kisfiam. Meg nem igazan erti az ertelmet a karacsonynak vagy hogy Jezuska hozz ajandekot. Orul az ajandeknak de nem fogja fel , hogy miert kapta. Beszelunk vele, de meg kicsi.
A fak az all mivel ferjem amerikai allampolgar es juliusban koltozztunk haza.
Gondoltam ma este beraknam az ajandekot a fa ala a fiamnak.
Szerintettek? Egyebkent sem az ajandekozasrol szol a karacsony. Koszi
Hogy ne értené 3.5 évesen, hogy mi a karácsony, meg a Jézuska... Tavaly ilyenkor volt 3.5 éves a fiam, ezerrel karácsonyi lázban égtünk, hogy az adventi gyertyák, a fények, a karácsonyfa, mikor díszítünk, süssünk még mézeskalácsot, írjunk levelet a Jézuskának, fúúú még hány napot kell aludni?! És ilyenek... Én nem mentem volna karácsony előtt Hollandiába, nem is értem....
Amúgy meg te döntsd el nektek hogy jó.
Na jó utolsó azért túlzásokba ne essünk már, hogy te nem is érted miért mennek Hollandiába.....persze hogy nem érted hosz nem tudod az okát! (miért is kéne tudnod?!). Lehet, hogy a nagyi lakik ott vagy épp ott szeretne a család a karácsonyi rohanásban egyet pihenni mert mindennel kész vannak már.
Eszem megáll a tipik háziasszonyokon, akik fejcsóválva negatívkodnak ha valaki az ünnepek előtti uccsó hetet nem lisztfoltos kötényben, csomagolópapírral a kezében hajtja végig. Bár én nem utazom el, de lenne rá időnk, mert bár 2 gyerekes anya vagyok magam is, de mindennel kész vagyok! Mézes, linzer megsütve (többit 24-én reggel), dekor hetek óta fent, ajándékok csomagolva, hűtő tele! Mert tudok szervezni (a munkám szerves része a jó time management).
Kérdező, hogy döntöttetek? Amúgy én odaadnám hazaérkezéskor.
Koszonom szepen mindenkinek.
24 este kapta oda az ajandekokat. Vagyis akkor hozta a Jezuska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!