Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Odaadnatok hamarabb a karacson...

Odaadnatok hamarabb a karacsonyi ajandekot?

Figyelt kérdés

Holnap indulunk Hollandiaba, tervek szerint karacsonyra hazaerunk. De inkabb erjunk kesobb haza csak egyben.

Van egy 3.5 eves kisfiam. Meg nem igazan erti az ertelmet a karacsonynak vagy hogy Jezuska hozz ajandekot. Orul az ajandeknak de nem fogja fel , hogy miert kapta. Beszelunk vele, de meg kicsi.

A fak az all mivel ferjem amerikai allampolgar es juliusban koltozztunk haza.

Gondoltam ma este beraknam az ajandekot a fa ala a fiamnak.

Szerintettek? Egyebkent sem az ajandekozasrol szol a karacsony. Koszi

2017. dec. 17. 09:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

Hogy ne értené 3.5 évesen, hogy mi a karácsony, meg a Jézuska... Tavaly ilyenkor volt 3.5 éves a fiam, ezerrel karácsonyi lázban égtünk, hogy az adventi gyertyák, a fények, a karácsonyfa, mikor díszítünk, süssünk még mézeskalácsot, írjunk levelet a Jézuskának, fúúú még hány napot kell aludni?! És ilyenek... Én nem mentem volna karácsony előtt Hollandiába, nem is értem....

Amúgy meg te döntsd el nektek hogy jó.

2017. dec. 18. 09:51
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

Na jó utolsó azért túlzásokba ne essünk már, hogy te nem is érted miért mennek Hollandiába.....persze hogy nem érted hosz nem tudod az okát! (miért is kéne tudnod?!). Lehet, hogy a nagyi lakik ott vagy épp ott szeretne a család a karácsonyi rohanásban egyet pihenni mert mindennel kész vannak már.

Eszem megáll a tipik háziasszonyokon, akik fejcsóválva negatívkodnak ha valaki az ünnepek előtti uccsó hetet nem lisztfoltos kötényben, csomagolópapírral a kezében hajtja végig. Bár én nem utazom el, de lenne rá időnk, mert bár 2 gyerekes anya vagyok magam is, de mindennel kész vagyok! Mézes, linzer megsütve (többit 24-én reggel), dekor hetek óta fent, ajándékok csomagolva, hűtő tele! Mert tudok szervezni (a munkám szerves része a jó time management).

Kérdező, hogy döntöttetek? Amúgy én odaadnám hazaérkezéskor.

2017. dec. 18. 10:01
 13/13 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen mindenkinek.

24 este kapta oda az ajandekokat. Vagyis akkor hozta a Jezuska

2018. jan. 15. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!