Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Amióta egyedül hagytam a...

Amióta egyedül hagytam a lányomat a szobában felébredt és sírt én meg mire át értem hozzá már ordított és az normális hogy azóta csak rajtam alszik? Ha lerakom az ágyra már felkel.

Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 21:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
Jaa, ennyire kicsi? Akkor nem csoda, hogy megijedt egyedul. Az en 21 honaposom meg mindig velem alszik.
2017. dec. 16. 22:44
 12/19 A kérdező kommentje:
#9 -es válaszomban ott van az előző kérdésem olvassátok el:DDD
2017. dec. 16. 22:47
 13/19 anonim ***** válasza:
26%
Ertem igy mar. Bebiorotok van? Azon lehet, mar azt is hallanad, ha mozgolodik, akkor gyorsan vissza tudnal menni hozza. Ennyi idosen meg en is csak 15-40 percekre tudtam kijonni ugy, ahogy te, aztan 1,5 eves kora korul mar sokkal jobb volt. azota viszonylagos rendszeresseggel akar minden este kimehetek 1-2 orara siras nelkul. 1 evesen pont tombol a szeparacios szorobgas, idegrendszeri eres, fogzas, minden van, nem csoda, hogy megijed, ha nem vagy ott. En kuckot csinalok neki, mielott kijovok: egyik oldalrol a leesesgatlo van, a fejenel egy vastag tomor alvosparna, (olyan, ami biztonsagos), ezt a fejehez vagy a karjahoz tolom, ezen az illatom is erzi, es betakarom, alul a labanal szibten vastag tomor parna van, igy kisebb esellyel ebred fel, es nagyobb esellyel alszik vissza, ha eppen nem vagyok ott. Persze ez nem mibdig jon be, de sokszor igen. Kitartas, lesz jobb, es a rajtad elalvas is idoszakos, le fogod tudni tenni szep fokozatosan, ha lecsengett nala a panik.
2017. dec. 16. 23:04
 14/19 anonim ***** válasza:
14%

Szeparációs szorongás.

Olvass utána és kezeld ahogy kell. Különben 3-4 éves koráig veled fog aludni :D az meg nem olyan buli.

2017. dec. 17. 08:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Nincs bébiőr
2017. dec. 17. 13:15
 16/19 anonim ***** válasza:
43%
Soha ne hagyd sírni!! Vannak, akik sokáig igénylik anya-apa közelségét. Lehet extrém esetben pl 10évig...de gondolhatok már bele!!!!! 10év az egész életből és utána halálunkig külön (és egyre jobban külön)...mi ez a pár év, amit ránk tapadva töltenek??? Semmi...
2017. dec. 17. 14:36
 17/19 A kérdező kommentje:
De lehet a foga mert a szájába nyúlkál
2017. dec. 17. 16:22
 18/19 anonim ***** válasza:
57%

Figyelj 16-os. Nem jó a gyereknek, ha kiscsimpánzként az anyján lóg éjjelente IS, amikor mindenkinek van saját ágya. 10 éves nagy gyerek már ne aludjon az apja-anyja között.

És igen, van hogy rosszul hat a gyerekre. Mondjuk az iskolai táborból kimarad, mert 1 nap után haza kellett hozni, mert nem tud meglenni az anyja nélkül 8-9 évesen 5 napig. Igen, nem egy ilyet láttam. Persze csúnyán kicikizték némelyiket. De biztos megéri 10 éves koráig babaként kezelni.

Ilyenkor átgondolod, hogy veled hogy volt? Anyukádon lógtál éjjelente is?

Mert nem tudom az ilyen anyák honnan merítik az ihletet?

2017. dec. 18. 07:56
 19/19 anonim ***** válasza:
47%
18-as, van egyuttalvas csoport, nagyon sokan tagok, ez nem egy olyan ritka dolog, mint amilyennek tunik. En meg nem talalkoztam olyan felnott emberrel, aki az anyjaval aludt. Ha a gyerek igenyli a kulonalvast, azt jelzi, es mehet kulon az ilyen csaladoknal. Az vajon hogy hat ra, ha nem tud elaludni, fel a sotetben, es egyedul kell neki? Vannak gyerekek, akik egesz koran mar jol alszanak egyedul, es vannak, akik nem. Te egyedul alszol, vagy a paroddal? Ha az utobbi, akkor talan megertheted, hogy egy gyereknek is lehet szuksege ra.
2017. dec. 18. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!