Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 eves gyerekem iszonyuan...

2,5 eves gyerekem iszonyuan nem akar kimozdulni amiota hideg es sotet van. Ti mennyit vagytok kint? +

Figyelt kérdés

Foleg a varosban lakok erdekelnenek, kisgyerekesek.

Es hogy ezt meddig hagyjam es hogy? Nem tudom hogy mennyire csak a dacrol szol, de szerintem nagyreszt nem.

Es persze nehez a kuzdelem ha valojaban titokban en sem szerefnek menni. Es nem, nem erzi rajtam. Foleg akkor szoktam rajonni hogy hat ennyit nem er, amikor elkezd tiltakozni.

(Kozben meg en a bezartsagot nem birom.)

Meg egy:) hogy altalaban delelott fozes meg itthonleves volt eddig, viszont delutan mire felkel mar csak egy ora van amig a nap is fent van. Annyi ido alatt nem is tudjuk osszeszedni magunkat.

Nalatok mi a teli napirend? Vagy allando?

2017. dec. 4. 16:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%

Szintén 2,5 éves, tavasszal és nyáron, meg az enyhébb őszi napokon alig lehet rávenni, hogy bemenjünk, sokszor még enni is kint ettünk. Viszont mióta hideg van, ő is rühell kimenni, azonnal mondja, hogy nem, menekül, amikor öltöztetném stb. Ha még szitál is valami, pláne menekülne be.

Tavaly ugyanez ment, alig várta, hogy bemenjünk.

Őszintén, megértem, én is utálom még a lábamat is kidugni ilyenkor, fázom, sok a ruha stb. Viszont törekszem rá, hogy minden nap kicsit kimenjünk, legalább a boltig másszunk el meg vissza. Az ő tempójával az is megvan majdnem egy óra, ha ennyire tiltakozik, és ennyire utálja, én nem erőltetem ennél jobban. Néha kimarad egy nap, nem csinálok nagy ügyet belőle, nem tartom azt sem jónak, hogy erőltetjük a napi 2-3 órát, amikor a gyerek egyértelműen utálja.

2017. dec. 5. 07:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha a varosban lennek, minden nap jarnank ki:( De itt ahol mi lakunk, akkora latyak es ho van mar most, h alig tudom tolni a kocsit (masfel eves). O amugy nem akar kint lenni. Elvagyunk bent. En fozok, takaritok, o elvan korulottem. Rajzolgatunk, jatszunk, van kicsi csuszdaja, alagutja. Meset is sokat nez. Eleinte rossz volt h nem lehet annyit kint lenni, mert nyaron szinte csak aludni jartunk a hazba, egesz nap kint voltunk...de mar kezdjuk megszokni, es nem is rossz igy.
2017. dec. 5. 19:54
 13/13 anonim ***** válasza:
32%

Délelőtt és délután is kimegyünk. Kell a friss levegő.

Tízórai és uzsonna után.

Megbolondulnék bent napokig. Ez már lustaság, aki így csinál.

2017. dec. 6. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!