Túl vékony a lányom?
Na, ez a mondat kijelentő formában anyósom szájából hangzott el 2 hete nem egészen 24 óra alatt vagy 15x!
Én higgyétek el próbáltam szépen, és még szebben elsiklani a megjegyzések felett, de nem megy! Betelt a pohár!
Amúgy 128 cm és 28-30 kiló között mozog a súlya. Érsd. betegség esetén lemegy 28-ra).
Nem érzem jogosnak sem a kijelentést! A gyerek ráadásul szinte mindent megeszik, jó az étvágya!
Max annyit mondok legközelebb, hogy igen éheztetem, és rájátszok még erre 1000-rel!
Ja, a páromat kértem, hogy ő szóljon. Azt mondta nem fog.
Hát jóóó, gondoltam én.... :)))
Ötletek???
Egyáltalán nem vékony. Teljesen rendben van a lányod testsúlya és a magasságához képest is oké.
A fiam 7 éves, 130 cm magas és 31 kg. Az unokatestvére ugyanekkora, másfél hónap van közöttük és ő 23 kg. Na, ő nagyon vékony, de tényleg szemmel láthatólag is. Mindig is gond volt a súlyával, orvoshoz is küldték őt emiatt.
Köszi! Azért vagyok kiakadva, mert közben kiderült, hogy azt mondta a férjemnek, hogy én éheztetem a gyereket!
Egyet hozott fel állítását alátámasztandó: múltkor is képes voltam neki cukor nélkül adni a teát...
Ja, az az én teám volt, és nem hagyományos, de mindegy is a sztori szempontjából.
A lényeg, hogy ő látta és akkor az úgy is van!
Mocskos szar-szemét anya vagyok, aki éhezteti is a gyerekét, pont! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!