Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit kért és mit kap a gyereket...

Mit kért és mit kap a gyereketek a Télapótól/Jézuskától (kinél ami jön)?

Figyelt kérdés

Nálunk

4 éves távirányítós helikoptert,verdás ágyneműt,legót kért és ezeket is kapja. + Ruhák, kulacs, DIY bábok.

6 éves: laptop (én nem akarom megvenni, az apja igen)

Kiskutya ezt megkapja.

Plusz ruhák, apróságok.

2017. dec. 2. 11:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

6-os normális ember ismeretlenül nem ítélkezik, de ahhoz ész is kéne.

Evidens, hogy nem a 6 éves gyerek fogja orvoshoz hordani, sétáltatni, gondozni... De az ő kutyusa lesz ő szeretné nagyon.

A többieknek ment a zöld kéz és köszönöm​.

2017. dec. 2. 14:09
 12/20 piroska és a farkas ***** válasza:
Szerintem a kiskutya nagyon jó ajándék, ha a szülők felelős állattartók és ezt - a korához mérten- a gyerektől is elvárják, erre tanítják. A laptop borzalmas, de sajnos nem egyedi.De ahogy értelmezem, ebben köztetek sincs egyetértés, és igazából nem is a véleményemet kérdezted :). A 3,5 éves kislányom egy jojót kért. Hát megkapja :), ezen kívül egy játékporszívót kap és társast, ezek már megvannak,biztos lesz még más is, de nem fogjuk túlzásba vinni.
2017. dec. 2. 15:57
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Kutya nem, de pc es tablet igen? Rohejes.😂

En konyveket, tarsast es legokat vettem.

2017. dec. 2. 16:49
 14/20 anonim ***** válasza:
A öt éves lányom mindig plüss állatot kér, kap is, kért egy kis hátizsákot amit eddig azért nem kapott meg mert már van neki, de ez épp az aktuális kedvenc mesehősös, szóval most meg kapja, az öccse három éves, verdás autókat kap. Mindketten kapnak legót, társast, puzzlet, illetve karácsonykor mondjuk el nekik hogy kistesójuk lesz.
2017. dec. 2. 20:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Az én 4 évesem Barbie lakóautót kért, ami cirka 35-40 ezer Ft-ba kerül. Mondanom sem kell, nem ezt kapja. (már csak azért sem, mert a nagyszülei hetekkel ezelőtt megvásárolták az egyik ajándékát, ami egy "szimpla" Barbie autó. Valószínűleg ennek is fog örülni.. :) )

Tőlünk Disney hercegnős elektromos fogkefét kap, illetve egy társasjátékot (Süniálom).

Ennél több ajándékot általában nem szokott tőlünk kapni, mert a rokonok -elsősorban nagyszülők- rettenetes módon túl tolják tolni ezt az ajándékozás dolgot, hiába kérjük évről-évre, hogy redukálják a mennyiséget. Hiába, első unoka ...

2017. dec. 2. 21:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Mikulásra csokit kap ,7 évesem karácsonyra lego classic szetet kap ,logico picolo ,valamilyen társast és kreativ dolgot.
2017. dec. 3. 07:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Babacenter: játékbabáknak való. Egybe van építve az etetőszék, kiskád, kiságy stb. Ára a csillagos ég. Műanyag és összecsukható. Lányom ilyet kap: [link]
2017. dec. 3. 09:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok újra! Pontosítanám a babacenter árát. Szóval a határ a csillagos ég, felszereltségtől függően. Találtunk 100.000 ft felett is, az már egy komplett babaszoba. A mi lányunk az egyik legolcsóbbat kapja.
2017. dec. 3. 09:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Köszi :) Örülök, hogy nem most kicsi... Majd vehetek az unokának lassacskán inkább.
2017. dec. 3. 09:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Az én 6 évesem kért:

tengerimalacot - nem kap (illetve megkönyörült rajtunk és azt mondta plüss is jó lesz :-) már beszereztem)

tabletet - nem kap (használja a mi laptopunkat, de sajátra még egyelőre semmi szüksége szerintünk)

korcsolyát, gyereksminket, csillámtetkó készletet - ezeket megkapja

Kap még a rokonoktól projektoros divattervező-rajzoló készletet, mese- és ismeretterjesztő könyveket, Dobble társast.

Nemrég volt a szülinapja, arra Lego Friends élményfürdő volt a kívánsága + kiszínezhető hátizsákot kapott, mert éppen akkor ment tökre a használt hátizsákja.

2017. dec. 4. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!