Mit kért és mit kap a gyereketek a Télapótól/Jézuskától (kinél ami jön)?
Nálunk
4 éves távirányítós helikoptert,verdás ágyneműt,legót kért és ezeket is kapja. + Ruhák, kulacs, DIY bábok.
6 éves: laptop (én nem akarom megvenni, az apja igen)
Kiskutya ezt megkapja.
Plusz ruhák, apróságok.
6-os normális ember ismeretlenül nem ítélkezik, de ahhoz ész is kéne.
Evidens, hogy nem a 6 éves gyerek fogja orvoshoz hordani, sétáltatni, gondozni... De az ő kutyusa lesz ő szeretné nagyon.
A többieknek ment a zöld kéz és köszönöm.
Kutya nem, de pc es tablet igen? Rohejes.😂
En konyveket, tarsast es legokat vettem.
Az én 4 évesem Barbie lakóautót kért, ami cirka 35-40 ezer Ft-ba kerül. Mondanom sem kell, nem ezt kapja. (már csak azért sem, mert a nagyszülei hetekkel ezelőtt megvásárolták az egyik ajándékát, ami egy "szimpla" Barbie autó. Valószínűleg ennek is fog örülni.. :) )
Tőlünk Disney hercegnős elektromos fogkefét kap, illetve egy társasjátékot (Süniálom).
Ennél több ajándékot általában nem szokott tőlünk kapni, mert a rokonok -elsősorban nagyszülők- rettenetes módon túl tolják tolni ezt az ajándékozás dolgot, hiába kérjük évről-évre, hogy redukálják a mennyiséget. Hiába, első unoka ...
Az én 6 évesem kért:
tengerimalacot - nem kap (illetve megkönyörült rajtunk és azt mondta plüss is jó lesz :-) már beszereztem)
tabletet - nem kap (használja a mi laptopunkat, de sajátra még egyelőre semmi szüksége szerintünk)
korcsolyát, gyereksminket, csillámtetkó készletet - ezeket megkapja
Kap még a rokonoktól projektoros divattervező-rajzoló készletet, mese- és ismeretterjesztő könyveket, Dobble társast.
Nemrég volt a szülinapja, arra Lego Friends élményfürdő volt a kívánsága + kiszínezhető hátizsákot kapott, mert éppen akkor ment tökre a használt hátizsákja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!