Ilyet kért a Jézuskától a kisfiam, vélemények?
van valakinek ilyen??Eléggé sokallom az árát, így előtte tartanék egy kis közvélemény kutatást, hogy megéri-e??
https://www.youtube.com/watch?v=dZ68SVA7Jzw
Kb. ez volt az első gondolatom nekem is:)
Bár Ő nagyon szeret pancsolni, sokat játszik a vízben úgy kell kikönyörögni a kádból és sokat "főzöcskézik" kever-kavar stb.
Mennyi idős?
Ez miniknek való, nem akkorának, aki szépen el tudja mondani a kívánságát, plusz már a "Jézuskát" is érti...
Ilyenkor nagyon örülök, hogy a fiam járműmániás, különösen Verdák mániás (4,5 éves).
AMúgy egy 4 éves még könnyen "befolyásolható". Adj a kezébe pl egy lego katalógust, majd meglátod. Vagy az Auchan karácsonyi játékkatalógusát, amibe ez nincs benne. Meglátod, fog ő mást is kérni a Jézuskától...
Sok sok habfürdő, sok sok fürdő játékkal : ennyi pénzből annyi fürdőkátékot veszel hogy a gyerek nem is fér a kádba.
Én az a fajta szülő vagyok, aki mindig a gyerek kívánságát veszi meg. De ez nekem is sok. Sima hab amit formába nyomsz. Teljesen jó erre a habzsák, pici lapát a vízbe ês kész.
Még ez is jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!