Kinek hogy és milyen elektronikai eszközt kezel a gyerkőce és mikor kezdte? És mennyi idős? Tablet, TV, Telefon?
Okostelon mesét vàlaszt, indit, képeket nagyit, kicsinyit, kepnezegetes, mesenezes, telon levö zenei fàjlok között tud valtani, fényeröt, hangeröt, e-fel venni, videot, képeket készit, de ezekbe szerintem veletlen lép be, hangrögzitöt is kapcsolja, ràenekel, de ezt levettem a kezdokepernyorol mert multkor egy oras hangfelvetelt keszitett a csaladi eletrol, habar jo volt visszahallgatni nagyon, hogy amig zajlik a felnottek elete, vacsi, mosogatas, egyeb haztartas, realis beszelgetesek, addig a gyermek dúdolàszva jàtszik, kisebb történeteket gyàrt, olyan cukor a maga kisvilàgàban :)
És a sajàt kis muanyag jateklaptopjahoz ami tanitja szavakra, betukre, allatok nevere, vannak rajta zenék, egyszeru jatekok, a mai napig nekem kell a progit keresni rajta, azaz allitani, hogy most szavakat mondjon, vagy betujatek legyen, mai napig csak ki-be kapcsolni tudja, es annyit, hogy a t betüt megnyomva jatsza le a telapo zenét, es ennyi...jatek gyereklaptop kicsiknek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!