Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy oldanátok meg?

Hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés
Nagyszülőknél vagyunk a gyerekkel és ott vannak sógromék is a lànyukkal. Nagyon eleven kislàny (4 éves lesz), nem biztos hogy rossz/otthon/, de ott elég sok mindent megengednek neki, amit mi nem a fiunknak. (Nagyi és szülők is). Viszont a fiam mindenben utànoz màsokat. Ő most lesz 2. De nem akarom, hogy àgyon ugràljon, visítozzan mint egy őrült (bent a lakàsban), szétdobàljon mindent. Hiàba magyaràzom neki, hogy ez csúnya dolog, nem tűröm, egyszerűen ott abban a helyzetben nem érti a fiam. Hiszen a màsik is ezt csinàlja. Màsik kislànyt nem nevelhetem. De elkülöníteni sem tudom őket, meg nem is akarom. Mert amikor nincs megőrülve a kislàny, akkor anyàskodó, eljàszik a fiammal. Stb. Ja meg haragot sem akarok feleslegesen.
2017. nov. 30. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyat csinál, amit nem akarsz megengedni neki, akkor rászólsz. Ugyanúgy, mint otthon, csak most valószínűleg többször kell. Nagyon sokszor leszel ilyen helyzetben, főleg miután közösségbe kerül.
2017. nov. 30. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, te! Millió és egy ilyen helyzet lesz még, készülj fel!

Csak egy-két példa: ha nem lehet szemetelni, miért van tele vele az utca?

Ha nem lehet káromkodni, miért káromkodik apa/a szomszéd... stb.?

2017. nov. 30. 08:39
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Most lehet rossz tanácsot adok. De engedd. Ha a nagyszülőknek nem baj, mert nem baj nekik hisz nem szólnak a lányra, akkor az sem baj ha a fiad teszi. Úgy sem fogja megérteni hogy nem szabad mikor a lány csinálja. Otthon persze a te szabályaid a döntők. Vagy ha a kislány beindul akkor fogd a fiad hogy na megyünk mi sétálni. Valahogy kikell szakítanod a buliból olyankor. Más ötletem nincs.
2017. nov. 30. 08:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Húha, hát egy év múlva óvodás , az óvoda pont erről fog szólni. Úgyhogy, jobb ha felkészülsz. Addig meg vagy ne vidd oda a gyereket, vagy fogadd el, ez van. Egyébként nálunk ugyanez volt, az exemnek volt egy négy éves fia Szőnyi gyerek az én két évesem mindig utánozta. Szerencsére már csak Exin nem találkozunk vele.
2017. nov. 30. 09:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, automatikusan javított, tehát az exemnek szörnyű viselkedésű a fia. Nem tudtam mit tenni.
2017. nov. 30. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Utánozni fogja, mert buli dolgokat csinál a csaj :) ott engedd, otthon ne. ennyi. Be fog otthon is próbálkozni, de könyebben leállítod. Ilyen az élet. Oviból ha hazajön, sokszor fogsz lesni, mennyi hülyeséget eltanul.
2017. nov. 30. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Az megvan, hogy gyereked van,nem egy mini felnőtted? Mikor maskor csibalja ezeket,ha nem 2 evesen.
2017. nov. 30. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!