MIt játszotok bent ilyen idöben 2 év körülivel? Engem már most kikészített. És egész nap egyedül leszünk.
Rajzolás, festés, gyurmázás, mese könyv nézegetés, mondóka tanulás, dia vetítés, mese nézés, stb. Vagy csak szimplán vond bele a házimunkába: locsoljatok virágot, rakjátok be a ruhát a gépbe, keverjen palacsinta tésztát, stb. Persze lehet hogy nagyobb macera mintha egyedül csinálnád, de lefoglalja a kicsit. Csinálj neki dohányzó vagy étkező asztal alatt bunkert, kirakózzatok, tornázzatok.
Mi is próbálkozunk elviselni a rossz időt a két és fél évesemmel :-)
Az előttem szólót még kiegészíteném kicsit. Mi még ezeken kívül szoktunk bújócskázni,amit imád, takaró alá bebújik, párnák közé, én bújok el, ő keres meg, ő bújik el, vagy el kell bújtatni. Játszok a plüsseivel, kitalálok kis történeteket, bohóckodva, ezt is élvezi. Fogócskázni, labdázni, építőzni, táncolni, be szoktam neki hozni a motorját, bicijét, rollerét, megmosom és azzal is nyomulhat kicsit bent is.
Nehéz bent tartani, de valami érdekeset mindig megpróbálok kitalálni. Muszáj. Majdcsak jó lesz már az idő.
én is csak kiegészíteném az előttem válaszolókat.
labdázunk (gurítjuk), régi telefonnal "telefonálunk", lufival játszunk (erősebb fajtával nehogy kidurranjon), és kihasználtam a rossz időt arra, hogy elkezdtük a szobatisztaságot tanulgatni 22 hónapos lányommal, éshát 1 hét alatt eljutottunk odáig, hogy nappalra nem kell pelus csak alváshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!