Ha az apuka ittasan jelenik meg a láthatáson akkor is joga van elvinni őket hétvégére?
Figyelt kérdés
Péntek este vittem az apukához a lányomat és a fiamat (11 és 4 évesek) és az apjuk részeg volt, így nem hagytam nála a gyerekeket de most fenyegetőzik, hogy feljelent mert az adott időbe nem adtam át neki a gyerekeit
Megteheti ezt? És engem fognak megbüntetni?
2017. nov. 18. 13:15
1/5 anonim válasza:
Nem tudod bizonyítani, hogy részeg volt.
2/5 anonim válasza:
Bolcsi ovi szabalyzatban is benne van, hogy pl kiskorunak, ittas szulonek , stb nem adhatjak ki a gyereket
3/5 anonim válasza:
jól tetted hogy nem hagytad ott.
4/5 anonim válasza:
Jol tetted, hogy nem hagytad ott. De sajnos nem tudod bizonyitani, hogy reszeg volt. Viszont o sem tudja bizonyitani, hogy nem hagytad ott.
5/5 anonim válasza:
Azért a 11 éves már igencsak el tudja mondani apa viselkedését.
És hagyná ott a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!