Igaz vagy Hamis társasjáték vagy Turbó Doki?
Nekünk mindkettő meg van. 6 éves volt augusztusban és abban az évben kapta őket karácsonyra.
Az igaz hamis nálunk bejött, de van, hogy nem ugyan azt mondja a játék... pontoz amúgy, kimondja, hogy melyik játékos van lemaradva és melyik vezet.
Szerintem nem rossz, nekünk bejött. Bár elég érdekes kérdések vannak benne, sokszor mi felnőttek sem tudunk rá válaszolni. Ebből a szempontból annyira nem jó, de el szoktunk szórakozni vele. Most lesz 2 éve, hogy meg van, ritkán kerül már elő.
Nekünk a Turbó doki nem igazán jött be. Szerintem gagyibb, mint a másik, és igen, tulajdonképpen az a lényeg, hogy minél gyorsabb legyél, mivel nem érzékeli a választ, nektek kell eldönteni, hogy a másik igazat mondott e.
Köszönöm a válaszokat! Az elsőnek külön, így már el tudom dönteni egyszerűen, hogy melyik legyen.
A másodiknak írnám: olyan van már - Jinn - és az tényleg nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!