2 -2.5 éves gyereknek mit tesztek majd a mikulás csomagba?
2 éves múlt a lányom. Ropi, szívószálas üdítő, mandarin, tejszelet, alma, kivi, banán, műzliszelet lesz a csomagban. És egy korona (most hercegnő korszaka van)
Kb ennyit terveztem.
Mamáék is hasonlót csinálnak majd. De az én gyerekem egyébként sem egy csoki evő. Szerencsére a gyümölcsöket (még" jobban szereti)
Na igen, nalunk sincs csoki eves, max rudi de arrol leeszem a csokit!😂
De ezek amiket irtatok jo otletek;)
Mandarin, pisztácia, datolya, banán, diákcsemegemix jó alternatíva lehet. A kindertojásban minimális a csoki. Én gyűjtöm a kis belső sárga tojásokat, abba fogok dugdosni apróságot(zizit, mini pillecukrot, meg a kinder schokobons kis akármit, de lehet mogyorót vagy mandulát is akár belerakni)
Van még ilyen mikulásos flitterszerűség, biztos annak is örülne, szépen csillog.
Sosem értettem ezt a lerágom dolgot.
Én sem vagyok a csoki ellen de ha rudi csoki akkor megeheti. Van nem csokis is, joghurt bevonatos pl.
Nálunk is lesz mikulás csomag, kinderekkel, dörmivel lego duplo királyi kastéllyal.
Ahogy számoltam úgy 5-6db kinder szelet, 1 kinder mikulas és mandarin szaloncukrok lesznek. Szokásához híven kibontja megkóstolja és az apjával megetetti :)
Nagyszülők mondták náluk a "mikulás" egy mikulás csoki figurát megablocks garázst hoz majd.
6-os, azt csinalsz amit akarsz. Ez nem telefon, ne szolj bele.
Tobbieknek koszonom;)
Gondolom gozod sincs miert nem kap csokit...
De tajekoztatlak, mert megfogja a hasat pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!