Miért tesznek fel ilyet?
Szerintem sem normális, ahogy a wc üldögélős sem.
Azt szoktam mondani csak olyan képet tegyen fel a szülő amilyet magáról is kitenne.
milliós kérdés.
aki szeret posztolgatni ilyesmit, az szerintem hót nem gondolkodik ezen, én pl magamról se teszek fel olyan képet, ahol kupi van, vagy nem vayok szépen felöltözve, normálisan megfésülködve, akkor se ha születik egy spontán tök jó kép ökörködés közben. Azt sem teszem fel, minek, magamnak fényképezek nem másoknak.
A gyerekeimről sem rakok épp ezért fel pucér képet, csak olyan amin csinosak, vagy legalább is vállalhatóak, vagy nem bánnák meg 15 év múlva hogy kitettem róluk.
Szerintem aki pl felrak az általa készített "csúcsvacsoráról" pl pörkölt nokedlivel - amit minden 2. ember eltud és el is készít legalább ennyire ciki, főleg mikor a konyha sarokba meg ott a penész folt, és még sorolhatnám. Na tipikusan azok raknak ki a gyerekükről pucér képet akik ilyenek.
Mondjuk van egy ismerősöm aki jól szituált, mégis non stop kirakja a fütyis képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!