Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idosen kezd felni a...

Mennyi idosen kezd felni a gyerek a sotetben?

Figyelt kérdés

14 hosan egyaltalan nem fel, siman bemegy egyedul barmelyik szobaba es ugyanugy eljatszik, mintha vilagos lenne. Szoval gondolom ez kesobb alakul ki.

Nektek mikor kezdett eloszor felni es mitol?

2017. nov. 4. 00:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálunk ovis volt a kislányom amikor a báttyai elkezdték neki mondnai hogy majd őt etetik meg a sötétben lakó szörnyekkel. Hiába mondtuk neki hogy ez butaság azóta is fél a sötétben, most 12 éves
2017. nov. 4. 01:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Sosem kezdett el félni.
2017. nov. 4. 02:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2 eves most, nem hiszem hogy nagyon félne, de szol h sotet van a szobaban ha be szeretne menni. Fel kell kapcsolni a villanyt. Sztem csak zavarja, mondjuk nem ijesztgetjuk ilyesmivel h jujj a sotetben ez v az van.
2017. nov. 4. 03:26
 4/7 anonim ***** válasza:

2 évesem nem fél szerintem. Bár nem is játszik sötétben.

Félni először szerintem a magastól, de ez csak tipp, másfél évesen nagyobb csúszdákon is szépen lecsúszott, olyan 21-22 hós kora körül a magasabbakon látszólag félt. Mástól még nem vettem észre.

2017. nov. 4. 06:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
3 eves, szerintem mindig is felt a sotetben. Most mar mondja is. Nehany honaposan uvoltott a kocsi hatso ulesen a mozesben. Majd megint. Mire rajottunk...:( Tavaly is ha elkezdett sotetedni, haza akart menni. Kislany.
2017. nov. 4. 07:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
2 éves és egy ideje fél. Nem tudja kifejezni szavakkal, de menekül a sötét szobából ill. egyből villanyt követel. Éjjel résnyire hagyott ajtóval alszik.
2017. nov. 4. 08:09
 7/7 anonim ***** válasza:
1,5 éves a fim, nem tudom, hogy fél-e vagy csak nem szereti, de egy ideje ha éjjel felebred (vagy hajnalban, mikor még sötét van), akkor sír ha lekapcsoljuk a lampat. Csak ha van egy kis fény tud visszaaludni.
2017. nov. 4. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!