Ti még elengeditek iskolába harisnya nélkül fiatokat/lányotokat?
De van iskola, fiamnak szerdáig volt szünet.
Bélelt nadrágot kap, fiúra főleg nem adok harisnyát
Én még télen se adok rájuk,főleg nem a fiamra....
Egy vastagabb nadrág bőven elég,de ha a kabátja,cipője elég vastag,egy normális farmer is elég.
A fiaimom kb 3 eves korukban volt utoljara harisnya.
Egy 10 eves fiunak szerintem mar az ciki, legalabbis nekem a kisebbik is 7 eves es mar beszoltak neki a mintas triko miatt is az osztalytarsai iden, igy csak egyszinut akar felvenni. Nem tudom, hogy a harisnyat mennyire dijazna.
Max akkor kapnak jegeralsot a nadrag ala, amikor a legkemenyebb tel idejen hosszu szabadteri programra, kirandulasra megyunk. Suliban nagyreszt bent vannak a gyerekek, szerintem ott felesleges a ket reteg also.
10 éves fiúra harisnya? Pláne ilyen időben?
Amúgy milyen suli az, ahol nem tartják be a törvény által előírt őszi szünetet? Kamu!
Hetek ota hord a lanyod harisnyat???2 hete delutan 25 fok volt az atlag...oke,reggel csipos ido van,de messze meg a harisnyas ido.gondolom telikabatot,sapkat,salat is adsz mar rajuk...es mit vesznek vel december kozepen -10fokban reggel?egy radiatort kotsz a hatukra?
Meg a picire sem adok harisnyat,max vastagabb nacit napkozben.1,5 eves.most is kellemes ido van,sut a nap,nem fuj a szel.siman atmeneti kabatos ido.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!