Ilyen szélben kiviszitek sétálni, játszóterezni a bölcsis korú gyereketeket (~2 éves)?
Itt kellemetlen 40 km/h-s volt, nagyobb lökésekkel.
Vagy igazán viharosnak (70-80 km/h, 100 km/h-s lökésekkel) kell lennie ahhoz, hogy bent maradjatok?
Nem, ez már az az idő hogy többet árt mint használ a friss levegő.
Játszóházaztunk, jól tele is volt :)
Amúgy eső,szél és túl ködös/nyirkos idő mikor nem megyünk le, többibe ha tudom viszem mindig akár csak sétálni, alapból friss levegő párti vagyok.
Aaah nem nem mentünk sétálni sem én alig bírtam átmenni a szüleimhez nemhogy még babakocsit toljak.de még hordozóba sem csatoltam volnq magamra.nálunk 80km/h szél van egész reggel óta megállás nélkül!
Persze voltak olyan merész nők akik a szél ellen próbálták tolni a babakocsit.attól h egy nap nem mentek ki még nem a világ vége!
Kiviszem, persze.
Felöltözünk jó melegen, és félórácskát sétálunk, vagy kimegyünk a kertbe.
A szél nekem sohasem volt ok, hogy benn maradjunk, csak nagy esőben és "negyven fokban" nem viszem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!