Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 és 6 évesem teljesen Ipad...

3 és 6 évesem teljesen Ipad függő. Annyira hogy már aludni se akarnak hajnaltól. Másnál is van ez?

Figyelt kérdés
Reggel 5 30-kor kinyílik a kissebb szeme és nem tudom visszatenni aludni mert már ipadozna. Odaadom neki 1 óra kínlódás után mert mást nem akar csinálni. Akkor menne felébreszteni a nővérét aki mégvaludna ugye. De legtöbbször már az us 6-kor felkel és azonnal az ipad. Sajnos nincs energiám és időm se egész nap arra hogy velük foglalkozzak! De zavar hogy csak egész nap amikor a lakásban vannak csal az ipad kell! A kicsi az oviban fáradt nyűgös mert 5-től fennt van és napoal már nem alszik. Az egész napom arról szólna hogy valahogy lefoglajam őket hogy ne ipadozzanak dehát aztnem lehet mert más dolgom is van.. mit tegyek?
2017. okt. 29. 08:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hat... ezt megelozni kellett volna inkabb. De az egyetlen megoldas mostmar csak az, hogy ahogy tobben irtak mar, nem odaadni. Megmondod hatarozottan, hogy tobbet nincs. Egy 7 es egy 2 evesunk van. Nincs tabletunk egyaltalan. Nekunk van mobilunk, ok nem hasznaljak. Ekkora gyerekek ne ezzel toltsek az idejuket. Volt rokon, aki akart venni ajandekba tabletet egy eve az akkor 6 evesunknek, kategorikusan kijelentettuk, hogy szo sem lehet rola.
2017. okt. 29. 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Húú, az enyém 5 éves és még nem is látott tabletet- pedig állítólag mindenkinek van már az oviban csak szegény párának nincs.

Én ugyanígy aggódtam pár héttel ezelőtt a legóval kapcsolatban, amikor hajnali 5-kor villanyt felkapcsolja és zörög a legoval, majd este 10-kor még nem lehet ágyba parancsolni, mert az a szélmalmot még meg akarja építeni. Próbálj ki 2 hetet, legyen zéró tolerancia - dugd el a tabletet, de kínálj helyette alternatívát, esetleg legot. Ülj le velük (pici adogatja a nagynak a füzet alapján), harmadik nap már a meglévő készletekből egyedül fognak dolgozni, csak rá kell őket vezetni. Van az ingyenes lego katalógus, egyik kedvenc könyvük, rongyosra lapozzák (ezalatt én megcsinálom a házimunkát)

2017. okt. 29. 20:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne add oda neki.

Igen, ordítás lesz, de ezt viseld el, ha már ilyen szépen rászoktattad őket a hülyeségre.

2017. okt. 30. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!