Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 és 6 évesem teljesen Ipad...

3 és 6 évesem teljesen Ipad függő. Annyira hogy már aludni se akarnak hajnaltól. Másnál is van ez?

Figyelt kérdés
Reggel 5 30-kor kinyílik a kissebb szeme és nem tudom visszatenni aludni mert már ipadozna. Odaadom neki 1 óra kínlódás után mert mást nem akar csinálni. Akkor menne felébreszteni a nővérét aki mégvaludna ugye. De legtöbbször már az us 6-kor felkel és azonnal az ipad. Sajnos nincs energiám és időm se egész nap arra hogy velük foglalkozzak! De zavar hogy csak egész nap amikor a lakásban vannak csal az ipad kell! A kicsi az oviban fáradt nyűgös mert 5-től fennt van és napoal már nem alszik. Az egész napom arról szólna hogy valahogy lefoglajam őket hogy ne ipadozzanak dehát aztnem lehet mert más dolgom is van.. mit tegyek?
2017. okt. 29. 08:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Eldug. Pár nap és rászokik valami másra. Remélhetőleg fakockára, vagy legóra. Csak azt a pár napot bírd ki.
2017. okt. 29. 08:26
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Megmondod, hogy elromlott. 3 napig még nyavajognak majd, aztán el is felejtik.
2017. okt. 29. 08:31
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Nincs. Elromlott játszanak mással
2017. okt. 29. 08:32
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Azta , 3 eves es mar o parancsol. Nem adod oda. Ennyi.
2017. okt. 29. 08:36
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Mindannyiótok érdekében legyél kemény!

Kütyümegvonás! A tévét is meghatározott ideig, meghatározott műsorok céljából nézhetik.

Helyette sajnos nyújtanod kell valamit: közös játék, kreatívkodás, stb.

Hagyd úszni kicsit a háztartást, különben kezelhetetlen gyerekekkel megáldott idegroncs leszel.

2017. okt. 29. 08:49
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is azonnal el kell venni tőlük, ez csak rosszabb lesz. Nem is értem ilyen kis gyerekeknek minek Ipad. Mit csinálsz egész nap? Miért nincs időd foglalkozni velük? Dolgozol?
2017. okt. 29. 09:06
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Én is azt mondanám, hogy elromlott, ha kellene, az aksit is kivenném, hogy nézd, hát nem megy. Vagy ha nem lehet kivenni, a töltőt cseszném szét valahogy, azt olcsón lehet venni másikat, és akkor azt lehet mondani, hogy hát még töltővel sem működik. (De ezt csak akkor, ha nem lehet kivenni az aksit, nem tudom, lehet-e')
2017. okt. 29. 09:54
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Kemény, hogy ekkora gyerekek már így rá vannak szokva... eleve a kezükbe se kellett volna adni. A 2,5 évesem annyit tud a tabletről, hogy nézhet rajta egy mesét, HA apa vagy anya bekapcsolja (egy héten egyszer, ha kéri). Fel se merül, hogy neki ilyesmi a kezében legyen. Gondolom kényelmes volt, hogy ezzel elfoglalták magukat, és nem kellett velük foglalkozni, most meg már kezd ciki lenni, hogy csak ez érdekli őket, semmi más. Ahogy írták, ipad elrak, közlöd, hogy nincs, elromlott, és elkezdtesz játszani a gyerekeiddel.
2017. okt. 29. 10:49
 9/13 anonim ***** válasza:
57%
A nagynál is volt ilyen időszak, most a középsőnél van ilyen. Ő egész nap ellene a számítógép, tablet, telefon trioval, ha engednénk. Volt már nála is reggel /este hiszti az elvétel miatt, de ha nem így tennénk oviva se jutnánk el soha meg csak gond lenne. Mivel a nagynál bevált így nála is az van amit már előttem is ìrtak. Elromlott, lemerült nem lehet feltölteni stb. Ill. van amikor eltesszük, hogy ne is lássa. Hétközben abszolút nem is szeretem ha nála van. Van amikor keresi, és elkezdene hisztizni, de ez van. Valóban nem szabad hogy a fejedre nőjjenek. Nálunk tegnap is egész nap ragasztottak, nyomdáztak, rajzoltak, gyúrmáztak. A szőnyeget és a kanapét letakartam nejlonnal terítővel és tök jól elvoltak, míg főztem vasalram. Ma sem volt még csak a tv bekapcsolva :) Muszáj szabályokat alkotni.
2017. okt. 29. 10:57
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Nem, nálunk nincs ilyen, pedig pont 3 és 6 évesek a gyerekeim. Nincs ipadunk, de semmilyen mobiltelefont vagy ilyesmit nem adok nekik, nem szoktak játszani rajtuk. Hogy miért? Mert eddig ez egyszerűen fel se merült. Van elég játékuk, van mivel játszani.

A te esetesdben, amikor ez már az alvásuk rovására megy és biztos eltenném és többet nem adnám a kezükbe. AMikor nem érsz rá velük foglalkozni le tudják magukat foglalni mással is pl. legozás, színezés, puzzle, szerepjáték stb., hiszen már nem egy évesek, hanem ovisok.

2017. okt. 29. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!