Fagyiért hisztizni?
2-3 évesen megpróbálom elterelni a figyelmét, kivárni, míg abbahagyja, nálunk ez még a legrosszabb hisztinél is max 1-2 perc. Az én gyerekemnél ha még én is hangot adok a bosszúságomnak, nem jön be, inkább nyugodt maradok, még meg is szoktam kérdezni, odabújik-e hozzám. :D Általában rávágja, hogy nem, aztán, hogy igen, aztán megölelem és megnyugszik. Utólag meg szoktuk beszélni, hogy milyen butaságot csinált. De ilyen bolt-hiszti nem szokott lenni (lehet hogy még lesz persze). Inkább azon van hiszti, ha nem engedek meg valami tevékenységet (pl hogy belemenjen a sárba szép cipőben).
10 év körülinél szerintem nagyon gáz egy ilyen hiszti, kb kézenfogva kirángatnám a boltból, és megmondanám neki, hogy többet nem jön velem boltba és akkor tuti nem kap semmit sem. És be is tartanám jó ideig, akkor megbeszélnénk, és megengedném, hogy jöjjön megint. De nem biztos, nincs 10 évesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!