Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért mondja azt a 22 hós...

Miért mondja azt a 22 hós leányzóm hogy nem szeret?

Figyelt kérdés

Ha megkérdezem tőle hogy szereted anyát akkor azt válszólja apa, aztán még1x megkérdezem akkor az mondja nem.

Ha azt kérdezem szereti e apát akkor mutatja hogy megölelné és megpuszilná.

Tudom hogy nem kéne komolyan vegyem, de rosszúl esik...

2010. máj. 28. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Így van, nem kéne komolyan venned. Kinövi. Én is mondtam hasonlót anyumnak,valahogy megmaradt bennem, a mai napig bánt...
2010. máj. 28. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
:) Sztem ez még egyáltalán nem teljesen tudatos dolog náluk ,csak félig. Enyém másfél éves, szintén lány. Mikor leguggolunk az apjával egymás mellé, és kitárjuk a karunkat felé... elindul.. fut, fut... aztán az apja karjaiba ugrik. :) Még véletlenül sem az enyémbe, és soha nem is téveszti el :) Én imádom ezt nézni, nem esik rosszul. Az apja persze! Vele meg madarat lehetne fogatni. Hát hiába.. a lányok apásak. Én is az voltam, pedig anyukámat is imádom! :)
2010. máj. 28. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugyan, komolyan ne vedd :D Két és fél éves a fiam, ha megkérdezem, hogy "szereted anyát?" akkor ő is néha rávágja, hogy nem. De ebben a korban van, mindennek azonnal ellent mond. Ha azt mondom, hogy behúzom a függönyt, akkor rávágja, hogy nem húzod be a függönyt, meg egy csomó ilyet mond. Szeret ellenkezni. Ehhez képest, ha bármi baja van már lecsempült szájjal mondja, hogy aaanyaaaaa, akkor is, ha éppen én vagyok az, akire haragszik.

Ne foglalkozz ezzel, tényleg nem számít egyáltalán.

2010. máj. 28. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez, csak rossz-nem rossz formában! Ha valamiért rászólok a lányomra, vagy valami olyasmit kell tennie amihez nem fűlik a foga (pl. enni-mert az nálunk katasztrófáils) akkor rögtön megy apához, és közli velem, hogy apa jó, én meg nem. Persze apánál sincs mindig mentsvár, na akkor senki nem jó. :) Eleinte nagyon bántott és rászóltam, de észrevettem, hogy annál jobban csinálja, ezért megpróbálom elengedni a fülem mellett. Elkezdődött a dackorszak, az ellenkezőjét próbálják csinálni, mint amit kellene, próbálgatják hol a határ. Azt javaslom, ne kérdezgesd tőle kit szeret, hisz persze, hogy mindekttőtöket szereti, csak gondolom az apukájával kevesebb időt tölt, vagy töltött.
2010. máj. 29. 06:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Kisfiam 22honapos.Ha kérdem töle szereted anyát,akkor csoválja a feját hogy nem majd megsimizi az arcom,vagy megölel :D
2010. máj. 29. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!