Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyógycipőből béleltet vegyek,...

Gyógycipőből béleltet vegyek, vagy ne, ha télre úgyis plusz hótaposo kell?

Figyelt kérdés

Befelé dőlő boka miatt kell a gyogycipő.

Nincs még neki sem őszre, sem télre, sem tavaszra.

Nem tudok, csak egyre beruházni, plusz egy olcsobb nem gyógyjellegű hotaposora.

Amig nincs ho, az őszit tudná hordani, de azt tavasszal is.

Tehát elvileg jobb lenne béleletlen, hogy ne izzadjon benne, ill ne legyen szűk sem, ill ha megázna, hamar kiszáradjon.

De nem tudom havazás előtti hidegekben elég lesz e, vagy inkább a melegebb béleltet vegyem, es inkabb ősszel tavasszal süljön benne, de téli homentes fagyokban akkor legalább nem fázik?

Sűrűbben kellene hordania mint a lábtartást roncsolo olcsobb hótaposot..

2017. okt. 5. 09:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Cipőt pláne ilyen problémával tilos használtan venni.

Csináltasd meg a gázt és vegyél cipőket, a többi máshogy is megoldható.

2017. okt. 5. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, melyik márkán belül keresgélsz, de Szamos szupinálton belül elég szép a választék vízálló béleltből, egyre érkeznek az üzletekbe az újabb modellek.
2017. okt. 6. 15:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi nézek Szamost.

Salust akartam, de azoknak nem járásgörditő a talpa, es eléggé trappolva megy a gyermekem, mint a bohocok, nem gördül a talpán, ez még a befelé dölö boka tetejébe

2017. okt. 7. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!