Gyógycipőből béleltet vegyek, vagy ne, ha télre úgyis plusz hótaposo kell?
Befelé dőlő boka miatt kell a gyogycipő.
Nincs még neki sem őszre, sem télre, sem tavaszra.
Nem tudok, csak egyre beruházni, plusz egy olcsobb nem gyógyjellegű hotaposora.
Amig nincs ho, az őszit tudná hordani, de azt tavasszal is.
Tehát elvileg jobb lenne béleletlen, hogy ne izzadjon benne, ill ne legyen szűk sem, ill ha megázna, hamar kiszáradjon.
De nem tudom havazás előtti hidegekben elég lesz e, vagy inkább a melegebb béleltet vegyem, es inkabb ősszel tavasszal süljön benne, de téli homentes fagyokban akkor legalább nem fázik?
Sűrűbben kellene hordania mint a lábtartást roncsolo olcsobb hótaposot..
Nem csak gyogycipo a terv, ezert sem tudok ket honap mulva mégegyet venni.
Terv még egy gyerek v felnőttágy, erősen tanácsolt egyensulyfejlesztéshez a billenő deszka, szaturnusz labda, terv még szinten fejleszteshez (szabályok, koncentracio, memoria stb)beruházás társasjátékokra, ill a vitaminjai is leürültek, lázmérő eltört es nem ártana teli kabat vagy overál sem, plusz ugye gázszerelőt is meg kéne ejteni, mig fel nem robbanunk :)
Igazábol itt fontossagi sorrend van.
Elso a gyogycipő.
Második bizti nem egy másik gyogycipő..
Cipőn kívül mindent tudsz használtan. Billenőlapot ügyes szülő fillérekből kihoz.
Most mégis miben jár a gyerek?
Egy ideje már őszi bőrcipős időszak van. 1 centinél nagyobbat egyébként nem vehetsz, mert semmit se ér a gyógycipő, ha nem fogja megfelelően a lábát.
Most sima cipőben jár es egyre rosszabb. Dől befelé a boka, a cipő nem tart semmit.
A tavalyi rendbe tette a lábtartast, most meg romlik nagyon a lába állapota vissza.
Általában nyár végére ugrik a lábmérete, szoval a benti gyogyszandija végigvitte a nyarat is. Őszre vettem már uj benti gyogyszandit, 1 szammal nagyobb (nincs 1 cm), az birni fogja nyár végéig.
Szoval ha azt nezzuk ez a 2.gyogycipője lesz ebben a szezonban amit veszek, es nem növi ki, csak nyáron, amikor már ugy sem kell.
Ezert telnek a napok, nem tudok rendelni, mert most is bizonytalan vagyok hogy kell e béléses. Mert ha az megázik veletlen..soha nem szárad ki
Átázik?
Pont hogy a béleltek egyben vízállóak is szoktak lenni. Legalábbis a mi szupinált cipőmárkánknál így van.
A sima őszi viszont nem az.
Nemigen tudok használtan, mert a telommal facezni sem lehet normálidan, laptopra is be kellene ruházni..
Ha face csoportban pl kinyitok egy elado albumát, utána visszalépésnél mindig kidob az idővonalra, es megint lephetek be a csoportba, lapozni az aljára hogy miket nem lattam még, mindez hosszu hosszu percek, totál idegesito, arrol nem is beszelve hogy kép alá irni sem tudok mert nincs messenger, mert nincs elég memoria. Igy igazábol kereskedni sem tudok, itt állnak zsákban extra jo minőségű babaruhák, felujitott, tiszta szintén minőségi és stramm babakocsi, hibátlan babaágy, hirdetni sem tudom
A laptoprol csak álmodok.azt használtan semmikepp nem vennék. De azzal nagyon előre lennék
Akkor bélelt jobb?
Igazábol az is elbizonytalanit, hogy abbol alig van választék..mintha nem lenne rá kereslet, vagy nem is tudom
Felénk mostanság nincsenek börzék sem.
Turkálokban eddig ágyneműn kivul nem találtam semmit amit ráadnék a gyerekre..
Millio JO minősegu bölcsis/ovis melegitoje is anyukáktol van netről. Szuper jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!