Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit raktatok le amikor...

Ti mit raktatok le amikor elkezdett kúsznj/mászni a gyerek?

Figyelt kérdés
Egy nagy szőnyegre gondoltam. Vagy felesleges, oltoztessem fel vastagabban a gyereket(panelben lakunk, ugyhogy nem hideg)Jelenleg egy 150*90es szonyegen tud játszani. Habtapit nem szeretnek.
2017. okt. 5. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit. A szobában szőnyeg van minden centiméteren ahová mászni tud. A helyedben vennék egy nagyobbat.
2017. okt. 5. 08:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Semmit. Kapott harisnyát, hosszú body-t. Parkettán és járólapon tanult meg kúszni, pont őszi időszakban. Szőnyegen sokkal nehezebb lett volna neki.

(A mászás más, ott szőnyegen könnyebb)

2017. okt. 5. 08:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Elején habtapit de hamar rájöttem hogy ezzel csak azt érem el hogy milyen jó szétdobálni a habtapi kis korongjait, leghidegebb télbe tanult meg mászni.. Egész lakást meg még se lehetett habtapizni le.

Igazából semmi baja nem lett ha lemászott a habtapiról pedig hideg nálunk a parketta.

2017. okt. 5. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
kezdetben a hapszivacs puzzle-t, arra takarót, de akkor még inkább csak vergődött, forgolódott, csúszott. amikor már ténylegesen haladt, tök mindegy volt, mit teszek le, mert úgysem maradt ott.
2017. okt. 5. 08:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyesmi van.

[link]

2017. okt. 5. 09:26
 6/7 anonim ***** válasza:

A lakásban egy nagyobb szőnyegünk van. Azon feküdt amikor még csak feküdni tudott, aztán a kúszással lekerült róla mindig. Ezen kívül csak parkettánk van. Egyedül arra figyeltem hogy ne legyen hideg a lába. Általában harisnya volt rajta.

Később amúgy a parketta csupasz lábbal a legjobb az állás tanulásra :)

2017. okt. 5. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:
2 nap alatt lemászott bármiről, kezdődött a felfedezés. Onnantól napi 2x porszívóztam, alvásidőben felmostam, mert mindent a szájába vett. Esetleg az ajtókat tudod becsukni ahová nem szeretnéd hogy bemenjen.
2017. okt. 5. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!