Vennétek tiszta fekete síoverált kislánynak óvodába?
Te írtad ki a másikat is?
Mivel úgy néz ki, csak az lesz magasított a Lidl-ben, így igen meg fogom. De jobban örülnék kéknek vagy annak a türkiznek, ami alacsony derekúban lesz (ha az lenne magas).
4-es vagyok. Jol lepontoztatok. De ha ez jo...
Tiszta fekete rozsaszin es feher csikkal, de a sapka, a kesztyu, a sal es a cipo nem fekete. Nagyon csinos. Fekete nadragot is veszek neki, viszont fekete felsot nem.
Van meg egy teljes overalja, az zold pl. Es kislany. Azt orokoltuk. Johet a lepontozas, mert nem rozsaszin. :P :)
Németországban tegnaptól lehet kapni ezeket a téli baba/gyerekoverálokat és sínadrágokat. Eredetileg a magasított derekú fekete sínadrágot néztem ki a fiamnak (92-es méretben) és hozzá egy kabátot, de mivel nem voltam biztos, hogy jó lesz-e ezért vettem egy szürke overált is. Otthon aztán felpróbáltam rá és sajnos mikor kivettem a csomagból a nadrágot feltűnt, hogy már ránézésre is keskeny a derékrész ... nagyon passzentos a hasán/derekán így én ezt és a kabátot (ami vékony) inkább visszavittem. A nadrág amúgy hosszban jó volt és az anyaga is tetszett, vékonyabb testalkatú gyerekekre amúgy valószínű jó...a fiam teljesen normál testalkatú, ezért is csodálkoztam hogy ennek ellenére nem jó rá (a Lidl gyerekruhái inkább nagyok szoktak rá lenni). Az overál szerencsére jó lett, úgyhogy annál maradtunk.
Én amúgy a lányomnak vennék fekete sínadrágot, itt ahol lakunk mondjuk nem szokták olyan gyakran sózni az utakat mert enyhébbek általában a telek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!