Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél évesen csak gagyog a...

Másfél évesen csak gagyog a lányom?

Figyelt kérdés

El lettünk küóldve korai fejlesztőbe. Tudom, hogy nem árt, de tényleg szükséges ez? Nem lenne elég 2 évesen? Tényleg minden másfél éves beszél?

(Uncsim 4 éves koráig nem beszélt, ma meg egy vezérigazgató közvetlen felettese, magátul tanult meg 2 nyelvet anyanyelvi szinten...)

2017. szept. 30. 17:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10es vagyok és off:Még vmi kisfiam nyaka hypotom fejl. Neurologra járunk , ottani katona módszer semmit se ér neki, rogton dévényre mentunk, és látsz javulást is. Ez a katona gyakorlat rossz is neki, mert nagy súlyú és gerincének is rossz. Tehát inkább te járj egy kort olvass utána. Tény nem tudom mennyire gagyog, lehet vmi fejlesztés kéne. De van aki 1,5évesen dumál enyém hirtelen kezdett neki 2évesen kb. És babának se gagyogott. Most a kicsi akit dévényre hordunk már most dumál,ha olyan kedve van a maga nyelvén pár hóbaposan. Tehát én még várnék pár hónapot.
2017. szept. 30. 21:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Annyit mond, hogy bababa, mamama, meeee, vau(kutyára, ez az egyetlen értelmes szava), meg ha megkérdezem, mi van a pelusban, akkor kakakaka(aakor is, ha csak pisi).Ennyi. A védőnő küldött. Voltunk neurológusnál, mert lábujjhegyezik néha, ott mindent rendben találtak, de azt mondta a doki, hogy komolyan kell venni, ha nem indul el a beszéde. Utána küldött minket a fejlesztőbe a védőnő.
2017. okt. 1. 13:24
 13/16 A kérdező kommentje:
Amúgy mindent megért, ezért nem is aggódok. Kérésre megmutat sokmindent, és elkezdte a nemnél rázni a fejét. Fog ez alakulni szerintem, de azért holnap elnézünk a fejlesztőbe. Majd meglátom, mit mondanak.
2017. okt. 1. 13:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam :)
2017. okt. 1. 13:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Elmentünk,de majd hívnak az időpont miatt.
2017. okt. 2. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:
10es vagyok: kakit pisit sok gyerek keveri még...ez a legkevesebb :)
2017. okt. 2. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!