6,5 éves fiatok mekkora?
Figyelt kérdés
Magasság, súly, lábméret.2017. szept. 30. 12:22
1/25 anonim 

válasza:

Kisfiam most szeptemberben lett 7 éves, valamikor nyár elején lett mérve, 128 cm magas volt, 30 kg és 34-es lába volt. Azóta nem mértem, cipőből viszont már kellett a 35-ös őszre.
2/25 anonim 

válasza:

Akkora a szoras mar ennyi idosen. Mite jo, ha tudid, hogy mas gyerekek mekkorak? Magas szulok, magas gyerek, alacsony csalad, alacsony gyerek. Mi a kerdes celja?
3/25 anonim 

válasza:

116 cm 20 kg 29-es láb
Áprilisban lesz 7 éves
4/25 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok. Nem ismerek más ilyenkorú gyereket sajnos. Kiváncsi vagyok mennyire van azt átlagtól. Miért zavar?
2017. szept. 30. 21:32
6/25 anonim 

válasza:

#5 vagyok, decemberben lesz 7 éves a gyerek.
7/25 anonim 

válasza:

"Nem ismerek más ilyenkorú gyereket sajnos. "
Nem jár iskolába a gyereked? Ott nem látod mekkorák az osztálytársak?
Tényleg nagy az eltérés ekkora gyerekek közt.
Az én fiam még csak 4,5 éves, és most 21 kg, 114 cm, és 30-as cipőket veszek neki (pedig nem vagyunk magasak vagy kövérek).
Szóval ő még sokat nő 2 év alatt. De az oviban látom, mekkorák az ennyi idős gyerekek, így látom, hogy ugyan nagyobb az átlagnál, de nem csak ő, vannak ekkora-ennyi idős gyerekek még.
8/25 A kérdező kommentje:
Még ovis. Vegyes csoportban van. Ő az egyetlen nagy. Ráadásul korán megyünk és ő az utolsó az oviban délután 6kor.
2017. okt. 3. 12:22
9/25 anonim 

válasza:

Enyém 128 cm, 32 kg és 33-as lábú volt egy fél éve.
Itt kikalkuláltathatod az átlaghoz képest a percentilisét:
10/25 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát az nagyon fura értékeket adott.
Remélem kapok még itt válaszokat.
2017. okt. 3. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!