Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti milyen zokniban altatjatok...

Ti milyen zokniban altatjatok a 1,5-3 eves gyereketek?

Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Én még rátuszkoltam egy 80-as talpas nacit metr mindig hosszú volt másfél évesemre, de katasztrófa ahogy lecsúszkált és lógott aztán azon taposott.

Pepcos zokniba altatok én is, bár ez inkább csak azon hangsúly látszik mindenki felfedezte milyen olcsón milyen jó zoknit lehet ott kapni :)

2017. szept. 24. 22:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Tipegős hálózsák, kilóg a lába, nem bírja a zoknit elviselni.
2017. szept. 25. 08:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem adok rá,18 hós lány. Tartom magam ahhoz,hogy éjjelre nem veszünk fel olyan ruhát,ami szorít. Body+nadrág van rajta. Pepco-s pihe-puha plédje van,elég nagy,hogy betakarózzon vele.
2017. szept. 25. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:

13-as, ennyi erővel a nadrág se biztos hogy kényelmes.

Nálunk azért kell zokni, mert annyiszor találom kitakarózva, ahányszor ránézek éjjel. Amíg 23°C fölött volt a szobahőm., nem is volt gond... A hálózsákot viszont elő se vegyem, a látványát is utálja. :/

2017. szept. 25. 13:39
 15/15 anonim ***** válasza:
De,kényelmes a nadrág. Úgy választom ki.
2017. szept. 25. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!