3 éves gyereketek szülinapja hogy zajlott?
Mekkora ünneplés volt, és kik jöttek el? Mit kapott a gyerek a szüleitől és a vendégektől?
Minden érdekelne.
Eljöttek a nagyszülők, keresztszülők és az ő gyerekeik, a nagynéni és a két nagybácsi
Nem volt nagy ünneplés, a kertben grilleztünk, emellé volt ugye a torta és jégkrém
ajándékok tőlünk: bicikli
keresztanyukától: az első doboz legója
keresztapukától: medence, plusz vizipisztoly
nagynéni: jegyek az állatkertbe
egyik nagybácsi és a családja: 10 órás játszóházbérlet
másik nagybácsi: felfújható focikapu focilabdával
a két nagyszülőpártól közösen kapott egy nagy trambulint
Evés után vízipisztoly csatáztunk
Aznap 11 körül elmentünk egy játszóházba, jött velünk a párom 2 legjobb barátja is (= "keresztapák"), mivel hétköznap volt senki nem volt ott rajtunk kívül úgyhogy mondhatjuk hogy mentem én és a gyerekek...
3 órás jegyünk volt, a végén alig bírtuk elhozni onnan (még sosem volt ilyen helyen mert felénk nincs, de youtubeon sok videot látott ilyenekről és folyton arról beszélt hogy oda akar menni). Hazafelé én felvettem a tortát, otthon kibontotta az ajándékot (bicikli - ezt szeretett volna), ment pár kört aztán vágtuk a tortát, gyors fürdés és alvás (a végén már nagyon fáradt volt úgyhogy volt ordítás...)
Másnap jöttek a párom szülei és a tesója (2-3 havonta találkozunk mert messze laknak), velük is tortázás, ajándékozás (már nem emkékszem miket kapott) és kb 1,5 óra múlva mentek is
Lány egyébként
Lejöttünk a dédiékhez mind, itt voltunk gyerekkel együtt 9en. Volt torta, lufik, ajándékok, éneklés. Futóbiciklit kapott, mozgó kutyát, meg egy rakás kisebb játékot, kirakókat, memóriát, sétáltatós lufit, ruhákat, okosnyuszit, rajzpadot, plüsst.
A kutya nyerte el a tetszését egyedül. Csak ő volt gyerek, minden körülötte forgott, úgy vettem észre, túl sok volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!