Be van oltva a gyereketek agyhártyagyulladás ellen?
Igen, Meningitec C-vel.
Feltételezhetően hozzájárult a gyermekem idegrendszeri problémáihoz, alumínium-foszfátot tartalmaz.
Köszönöm a válaszokat. Nekünk menjugatet írtak fel, azzal senkinek sincs tapasztalat?
2-es, tudtommal nem csak ez tartalmaz aluminiumot. Mi baja lett pontosan, nagyon érdekelne :/
Igen, neisvac-c es bexsero
Csak a bexserotol fajt a laba aznap, mas baja egyiktol sem volt.
Valóban, még kétféle olyan oltást kapott (összesen 4x), amiben alumíniumvegyület volt. Ez volt az utolsó a sorban, ezután kezdtek jelentkezni kifejezett tünetek: autisztikus tünetek, idegrendszeri károsodásra utaló tünetek (pl. órákig tartó sírás, érzékszervek túlérzékenysége), hipotónia és mozgáskoordinációs zavarok (addig a nagykönyv szerint fejlődött).
Persze nem állítom, hogy csak az oltás volt az oka, nyilván több tényező közrejátszott, de utólag megbántam, hogy engedtem magam rábeszélni erre az oltásra. A dokinéni unszolt, merthogy 2 éves kor előtt még ingyenes, én meg belementem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!