A kettős nevelés miatt agresszív?
Én sem értem, miért kellene ennie vagy aludnia, ha nem akar. Ettől nem lesz instabil.
Nem az jelenti a szabályokat, hogy mindenben dirigálunk, hanem hogy azt a pár dolgot, amit tiltunk, mindig tiltjuk, akárhol vagyunk is.
Pl nem szabad rohangálni az autóknál, utcán fogni kell anya kezét, nem szabad felmászni az asztalra. Nálunk ilyenek vannak, de nem ültetem az asztalnál, amíg meg nem eszi amit eléraktam. Nem muszáj aludnia sem, egyszerűen leoltom a lámpát és az ágyban kell feküdnie éjszaka.
Ha nagyinál van, állj ki az anyóssal szemben. Ha azt mondja lehet, mondd, hogy nem lehet, mert én azt mondtam, én vagyok az anyja. Ennyi.
A férjeddel ezeket meg kellett volna beszélni terhesség alatt.. ha neked fontos, hogy ne egyen édességet, ebben enged a férjed, cserébe te hagyod, hogy kihagyjon étkezéseket a gyerek. Ehhez pedig tartanotok kellene magatokat.
Nem állsz ki magadért, itt mindenki elnyom téged, pedig a gyerek benned bízik a legjobban. Szerintem ezért frusztrált. Az, akitől a vezetést várná, az sem főnök, csak beosztott. Oda a tekintélyed de mégis felnézne rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!