Miért engedik meg szülők általános iskolás
gyermekeknek, hogy horror filmeket nézzenek?
Figyelt kérdés
A lányom elmesélte, hogy sok lány megnézte már a kört vagy a pengét, és már rosszul érzi magát, hogy nem tudja miről van szó. Ezek mind 18 év feletti filmek!
Akkor hogy engedheti meg a szülő, hogy megnézzék? Ráadásul a telefonjukra letöltik, s mutogatják az iskolában.
Amiért az internetre is fölengednek kisiskolásokat felügyelet nélkül. Ott aztán tényleg bármit láthat, olvashat. Egyszerűbb engedni neki, mint nevelni. Elvtelenség, szerintem.
2017. szept. 16. 12:18
12/14 anonim válasza:
Mondjuk nem mindegy, hogy 8 évesen nézi meg, vagy 14-16 évesen.
Én 14 éveden Rémàlim az Elm utcàban című filmet nêztem, keresztanyàm megengedte, megvolt anno vhs-en, sok màs is.
A kislànyom 7 éves, de nem engednék még most ilyen filmet neki.
2017. szept. 16. 12:29
13/14 anonim válasza:
Én holnap megyek 2 barátommal moziba egy horrort nézünk meg.Szüleink megengedték.Amugy meg mindahárman 14 évesek vagyunk.Szerintem semmi baj nincs azzal ha valaki horrort néz.(jo persze ne 6 évesen nézzen horrort a gyerek)
2017. szept. 16. 15:07
14/14 monakritika válasza:
Nekem azért engedik meg, mert tudják hogy úgyse fogom megnézni. Nem pazarlom rá az időm, inkább megyek és összebarkácsolok valamit. Most bezzeg esik az eső...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.