Lányos anyukák, akinek már volt kislányának hüvelyi fertőzése, lenne pár kérdésem?!
Szerintem krémet fog kapni, a kúphoz, ha jól értem, még kicsi.
Én anno mindig vittem a suliba nedves törlőkendőt és a zsebemben volt. Lehet kapni ilyen mini fertőtlenítő sprayt, amit ráfújhat a wc ülőkére, az is simán elfér a zsebében. Az ottani wc papírral letakarás tényleg felesleges. Helyette inkább mosson kezet mielőtt megy a wc-re és utána is. Illetve mielőtt elvégzi a dolgát hajtsa le az ülőkét és húzza le a wc-t és utána is. Plusz lehet kapni olyat amit ráteszel az ülőkére, papírból van és használat után bele lehet dobni a wc-be.
Antibiotukumban nem vagyok jártas, de annyit tudok, hogy én sokszor antibiotikum kúra után kaptam el ilyen nyavajákat.
A vécéről nem nagyon lehet összeszedni ilyeneket, bármennyire is rettegnek tőle... A gombásodás általában saját flórából jön, vagy partner baktériumflórája borítja a rendet. A többi fertőző ágens igen érzékeny, csak nyálkahártyáról vagy közös, nedves törölközőkről, felületekről megy.
Ekkora lánynál inkább saját higiénés probléma, antibiotikum kúra, stb okozhat ilyet. Van még ötletem (a büdös-véres folyás miatt), majd az orvos fogja ellenőrizni.
Jobbulást a kishölgynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!