Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka akinek a...

Van itt olyan anyuka akinek a kislányának volt már gombás fertőzése?

Figyelt kérdés
Mivel és mennyi idő alatt jött helyre? Esetleg visszatérő probléma maradt e?
2014. jún. 10. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk szájpenész miatt mondta a doki, h kijöhet alul is, Canestent ajánlott rá. 6 hetesek a lányok.
2014. jún. 10. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Huh hát a lányomnak eleinte állandóan gombás lett,de csak kivül.Canestennel kentem.Aztán egyszer mikor elmúlt megelégeltem a dolgot,és csak kaka után kentem neki és csak Sudocrem-el,pisi után csak törlővel letöröltem és annyi.Azóta 1x sem volt gombás neki.Nekem nem vált be a gyógyszertári krém,pelussal meg egyel sem volt ilyen gond,hogy kiütést okozna,maximum a nem vált be simán,mert kiengedett ezt-azt volt a baj a márkákkal.
2014. jún. 10. 12:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Az én kislányomnak szombaton vettem észre h nem engedi h kitöröljem a puncikáját akkor megnéztem és láttam h picit piros, elmentünk az ügyeletre és ott azt mondták h bepállott kenjem canestennel és sudokremmel meg kamillás ülőfürdőt javasoltak. Hétvégén ha csak lehetett bugyikába volt ma néztem és még jobban piros szegénynek felhívtam a dokit aki azt mondta h kamillával kenegessem a puncikáját meg elég a canesten. Kíváncsi leszek mikorra javul azért holnap elviszem megmutatni az orvosunknak. Annyira sajnálom szegényt :(
2014. jún. 10. 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:
nálunk antibiotikum után rendszeres:(..canestent használunk mi is.Most új helyen született a második gyerek,itt az újszülött recept csomagban nizoral krém volt felírva..szerencsére nem kellett még használnunk
2014. jún. 10. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!