Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tamina keresztnevet adta...

Tamina keresztnevet adta valaki kislányának?

Figyelt kérdés
Megbabonázott a név... Csak sajna nincs naptárban névnapja... Akinek a kislányát így hívják, ők mikor tartják? Tamara napján vagy esetleg máskor?
2012. júl. 9. 14:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Sohasem hallottam még ezt a nevet, de látom, hogy már Magyarországon is anyakönyvezhető. Szerintem szép, kellemes hanzású név.

Van egy Tamina teaház a 18. kerületben.

Szerintem Tamara napján lehetne tartani, esetleg Amina napján?

2012. júl. 9. 14:36
 2/15 anonim ***** válasza:
19%
Nem tetszik,és nem is adnám a lányomnak ezt a nevet.A Tamara sokkal jobban tetszik.
2012. júl. 9. 14:45
 3/15 anonim ***** válasza:

Nagyon szép név, nekem is nagyon tetszik, bár még sosem hallottam, de ha most születne lányom, elgondolkoznék rajta. Kicsi lánynak is jó és felnőtt korában sem kell szégyenkeznie miatta. Különleges. Ha illik a vezetéknévhez, szerintem telitalálat :)

Anyakönyvezni lehet: [link]

Névnapot sajnos nem tudom, talán a Tamara áll a legközelebb hozzá, ahogy az előttem szólók is írták.

2012. júl. 9. 15:05
 4/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) Az Amina névnapra nem is gondoltam, de megnéztem és agu. 31-én, arra rá lehetne fogni a Tamina névnapot:) jobb is, mint a Tamara napja, mert úgy tudom, hogy dec. végén van és a karácsony mellett sok családi szülinap és névnap van.... így jobb a nyár végi névnapozás:) Szerencsére a vezetéknévvel is nagyon jól hangzik:)
2012. júl. 9. 15:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
3.válaszoló vagyok, Amina keresztnevű kislány van az ismeretségi körünkben, neki is mindenki dícséri a nevét.
2012. júl. 9. 21:54
 6/15 anonim válasza:
100%

Nem gondoltam volna, hogy ez a kérdés fent lesz itt egyszer! :D Aki látta a Prince of persia filmet, abban volt a hercegnőnek Tamina a neve. Komolyan ez a név nekem is úgy megtetszett, ha kislányom lesz biztos ez lesz a neve!! :)

23/F

2012. júl. 31. 23:23
 7/15 tamina2 válasza:
100%
Az én kislányomat Taminának hívják!Gyönyörű és vidám kislány!Nekünk nagyon tetszik ez a név és illik is a babámra nagyon!a névnapját szeptember.5-én tartjuk!
2013. nov. 20. 07:53
 8/15 A kérdező kommentje:
:) Csak most láttam az utolsó hozzászólást :) De jóóó végre hallani, vagyis olvasni, hogy más kislányát is így hívják :) Mi augusztus 31-re tűztük ki a névnapját :) Mennyi idős a kishercegnő?
2014. jan. 5. 21:50
 9/15 tamina2 válasza:
Szia!Bocs most vettem észre h írtál!az ÉN kis TAMINÁM 07.19.-ÉN LESZ 3ÉVES.ÉS A TIED?ti miért aug.ban tartjátok a névnapját?én a netten láttam egy idősebb lányt akit így hívnak és neki is szept.5-én van a névnapja és azért gondoltam h akkor tartjuk mi is!
2014. ápr. 8. 15:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Szia, az én kis csajom, most lesz 1,5 éves :) Augusztus 31-én van Amina, így gondoltuk, hogy hasonló akkor legyen az nap. És így a büszke nagyi (Erika) még büszkébb, hogy egy napon van a névnapjuk :)
2014. máj. 26. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!