Ovistárs szülinapi zsúrra milyen kategóriában (árban) visztek ajándékot?
Szerencsere a mi ovinkban már egyre többen írják a meghivora hogy a gyerek kézzel készítsen valamit.Vagy egy apróbb csoki.
Én anyagilag nem tudnék meghivasonkent ezreket költeni és én sem várom az én gyerekem szülinapján, szerintem nem erről szól hanem hogy játszanak egy jót.
Totál hülyeség már az ovisokat rászoktatni a drága ajándékokra egymásnak.Saját maguk által készített apróságokat kell vinni, esetleg kiegészítve valami vásárolt dologgal, de az is apróság, pár száz forint.
Ez ne a szülők magamutogatásáról szóljon már, hogy ki visz drágábbat. Teljesen félreneveli a gyerekét aki így gondolja.
Normális emberi értékekre kell nevelni őket, ne szembesüljenek már óvodásként a pénzhajhász világgal.
Amúgy most a szülő visz ajándékot a másik gyereknek?
Ha nem, akkor a gyerek vigyen már valamit.Akár saját egyik kedves játékát, vagy kreatív dolgokat amit ő csinál szülővel együtt. Ez sokkal szebb ajándék, mert benne van a szíve, lelke. Ezt lehet már egy óvodással is megértetni.
Lehet hozzá venni csokit, színes ceruzát, stb.apróságot.
Pl. kislányok fúzhetnek gyönyörű nyakláncot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!