Mikor kezdett el szőrösödni a kislányotok?
Hónalja és ott lent?
8 évesen ez még nem túl korai?
Nekem a hónaljam olyan 11-12 éves kor körül, kicsivel azelőtt, hogy megjött volna. Ott lent meg már oviban elkezdett, első-másodikban sötétedett, harmadikra már teljesen "kifejlett" szőröm volt. De oviban már szőrös volt a lábam, lábujjam, karom, ujjaim, hátam és a nyakam hátul. Cserébe viszont nagyon szép dús hajam volt és hosszú szempilláim.
A lányom még 2,5 éves, de szerintem rám fog hasonlítani. A háta, felkarja már most szőrös, igaz még csak pihés.
Szerintem ez nem korfüggő.
Én pl. a mai napig meztelen csiga vagyok,a hónomalján egy db szőr sem nőtt és a lábaimon is csak kis pihék vannak a karomon is csak pihék viszont ott lent 16 éves korom körül kezdett csak el szőrösödni ;)
A Mamám ilyen csupasz a családban tőle örkölhettem.
De az érdekes az hogy dús sötét hajam van.
27/L
Hónalj 13-14 évesen.
Punci 10-11 évesen.
Sziasztok!
Nem tudom hogy igaz e az, hogy a kislányok a szőrösségüket az apukájuktól öröklik?
Az én apukám is elég szőrös volt, tőle borzasztó sok szőrt örököltem, főleg intim részen. A kislányom még csak 7 éves, pihék vannak rajta, de erősebb szőr még nincs. Az apukája nem igazán szőrös, lehet hogy akkor a kislányom sem lesz olyan szőrös mint én?
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!