Tudtok olyan könyvet ajánlani ami "gyorsan" lapozgatható a 3 éves gyermekemnek? Képes kevés szöveggel. Nem bírja kivárni míg elolvasok neki az oldalról egy hosszabb szöveget.
Figyelt kérdés
2017. szept. 6. 09:38
11/20 A kérdező kommentje:
Neten szeretném megvásárolni.
2017. szept. 6. 17:28
12/20 A kérdező kommentje:
Antikvárium a környéken nincs, könyvesbolt 1, de had ne magyarázzam meg hogy miért akarok neten vásárolni. Amúgy meg ha elolvastad a kérdésem akkor nem jegyzel meg hülyéséget.
2017. szept. 6. 17:31
13/20 anonim válasza:
Hülyeségeket csak a hülyék beszélnek, és én nem vagyok az. Tökéletesen értettem a kérdésedet, csak azt nem, ha netre telik, könyvre miért nem?
14/20 A kérdező kommentje:
Lopom a a szomszéd internetét.... igy nem telik drága könyvekre.
2017. szept. 7. 06:22
15/20 anonim válasza:
Régen voltak Grimm mesekönyvek, amikből a képek előugrottak. Olyan 3D mesekönyvek voltak. Még a 80-as években adták ki őket. Én már nagyobb gyerek koromban is szerettem őket. Sajnos nem tudom, hol lehet szerezni ilyeneket, de talán az antikváriumokban.
16/20 anonim válasza:
éppen múlt héten futottam bele a tecsóban, hogy újra kiadták. a Piroska és a farkas meg talán a Jancsi és Juliska volt a boltban.
Nekünk előbbi volt meg, imádtam, rongyosra néztük. mint a hülyegyerek, álltam a gyerekkönyv-részlegen és rángattam a kis mozgatható fülecskéket, hogy vajon ugyanazt csinálja-e mint régen :D
17/20 anonim válasza:
14.# "Lopom a szomszéd internetét, így nem telik drága könyvre."
Hiszen éppen azért!
Ha nem fizetsz netet, vehetsz könyvet is (bár inkább ne lopj!)
18/20 anonim válasza:
Jah,hogy neked beszkennelt könyvek kellenének.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki a kèrdésre valaszolt, aki meg nem annak is, legalább látom mennyi bugyuta ember él a földön!
2017. szept. 7. 14:38
20/20 anonim válasza:
Szívesen, máskor is!
Bár nem tudom, hogy a NEM VÁLASZOLÓK bugyutaságát hogyan bírtad ellenőrizni, hiszen nem írtak a kérdésedre semmit. Aki írt, az válaszolt is, pont ezt köszönted meg, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!