A dechatlonos cipők sem tartják a bokát. Most nézegettem, azok is csak félcipők.
2017. szept. 6. 09:55
22/29 anonim válasza:
Miért kéne tartani a bokáját?
Ha meg ndig olyan cipő van rajta ami. " helyette" tartja a bokáját, az nem egészséges.
Nekünk az ortopéd orvos azt mondta h felejtsük el az egészséges lábra bokát támasztó, harántemelős stb cipőket, mert az egyébként egészségesen, jól fejlődő lábat tönkreteszi. Hátráltatja a megfelelő fejlődését.
2017. szept. 6. 11:29
23/29 anonim válasza:
Kulfoldon lakom, itt nincs ez a bokatartas mania.
A bokat a bokacsontnak kell tartania es nem a ciponek.
2017. szept. 6. 11:41
24/29 anonim válasza:
8 hónapos korában vettünk nike airmax-et, minden orvos meg a védőnő is elküldött a sunyiba vele, azóta elefanten van. Megjegyzem az airmax árában van az elefanten is de azt ajánlják mert hátul kemény elül puha, és tartja a bokát igen. Persze ez is baba függő, a mi babánk nagyon nagy, most 14 hónaposan szinte 2 éves ruha és cipő kell rá, neki nem ajánlott a nike stb, nyilván egy "átlagos" babának jó lehet a nike is
2017. szept. 6. 12:33
25/29 anonim válasza:
3-as: "ennyi pénzt meg nem éri meg kiadni, amikor úgyis max. 1 évig hordja." Az az egy év inkább 3 hónap, amúgy egy évig még én se használok 40 ezres cipőt se ( pedig általában azt veszek NIKE márkát mert szinte nem is érzem hogy van cipő rajtam ) hanem veszek újat, nem tudom Te meddig használsz egy cipőt 20 évig hogy megérje? :)
2017. szept. 6. 12:35
26/29 anonim válasza:
14-es: "Aki szerint ezek nem jok, miert ?
Csak mert nem tudjak kifizetni ? Tenyleg kivancsi vagyok."
Az elefanten márka amit mi veszünk sokkal drágább mint a nike.Ennyi
2017. szept. 6. 12:38
27/29 anonim válasza:
24 -es, 8 honapos babanak en sem vennek Nike - ot, de a kerdesben 3 eves gyerek szerepel.
3 eves egeszseges labu gyereknek a bokacsont tartja a bokajat, nem a cipo. Fogja a labat ( ne lotyogjon ) es hajlekony talpu legyen.
2017. szept. 6. 13:20
28/29 anonim válasza:
Már csak arra lennék kíváncsi hogy aki lepontozta a legtöbb válaszolót az miért csinálta. Elsősorban személyes véleményt kérdeztek lol
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!