Vennétek elemes fogkefét a gyereknek?
Nem az elektromosra gondolok, hanem az elemesre. Olyan, mint a sima fogkefe, csak pulzál. Hatékonyabb lehet, mint a sima fogkefék?
A kisfiam lusta fogatmosni, hátha izgalmasabb lenne neki. Meg hát talán hatékonyabb.
Mi a véleményetek?
Szia, én annak a híve vagyok, hogy az a biztos, ha én mosom a gyerekem fogát addig, ameddig meg nem tanulja helyesen használni a fogkefét. Egy fogorvos ismerősöm is még a 7 évesének is maga mossa meg, mert a fia elkapkodja.
Szerintem akkor érdemes váltani, ha maga is felfogja, hogy milyen fontos a fogak ápolása, az alapos fogmosás és tudja is használni egyedül a sima fogkefét.
5 évesemnek elektromos van. Én annak vagyok a híve,hogy csinálja csak maga, én felügyelem. Tehát nem én fogom a fogkeféjét, de ott vagyok és mondom,hogy hogy fordítsa, meddig mossa stb.
Ő szereti. Amióta ez van, nagyobb kedve van fogat mosni.Nekünk is az van, és így felnőttesebbnek érzi magát! :)
Nálunk van elemes és sima fogkefe is. Az elemes sokkal hatékonyabb, de a gyerekekre bízom, hogy melyikkel szeretnék mosni a fogukat.
A3.5 és az 5.5 éves gyerekemnek is mindig én mosom este a fogát, reggel pedig maguknak.
Nyáron kaptak elemeset. (4,7 évesek)
Azóta sokal tovább, alaposabban mosnak fognak. Egy anyukatárs ajánlotta az oviban, mert nekik is bevált.
A kicsinek én besegítek, a nagyobbat meg ellenőrzöm.
Remélem hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!