Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek nem alszik délután a...

Akinek nem alszik délután a gyereke, mit csinál oviban alvásidőben?

Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 22:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudtam soha aludni, tényleg soha. Ki kellett bírni.

Emlékszem egyszer aludtam el, de akkor keltettek mikor már a többiek uzsonnáztak. Elvileg be is pisiltem, pedig soha nem fordult velem elő olyan sem korábban, sem utána.

Én mindig hallgattam a sulisokat, mert ott volt az ebédlő az ovi végében.

2017. szept. 2. 11:14
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk a házirendbe is belefoglalták, hogy csendespihenő van. Tehát aludni nem muszáj, de feküdni igen. Olyan sincs, hogy valaki képeskönyveket nézegethet.

Nálatok mi a szabály? Muszáj aludni? Vagy elég, ha csendben van az ágyában?

Egy ismerős kisfia semmiképpen sem bírt csendben lenni, hiába kérték, és olyan szinten zavarta a többit, hogy az ovis szülők fellázadtak ellene, így most bébiszitter vigyáz a gyerekre ebéd után, hisz a szülőknek dolgozni kell, és a nagyszülők sem tudták bevállalni.

2017. szept. 2. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó ilyet nem lehet. Én panaszt tennék az ovi ellen. Okdják meg. Ha máshogy nem megy vigyék külön helyiségbe.
2017. szept. 2. 13:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk is (még "csak" 15 éve) úgy volt, hogy aki nem aludt, annak is, csendben kellett feküdnie az ágyban. Időnként, szerintem főleg nagycsoportban, egy idő után, amikor a többiek elaludtak, felkelhettünk, és az asztalnál csendben rajzoltunk. Pontosabban aki addig teljes csendben volt, felkelhetett.

Amikor nem lehetett felkelni, akkor én például nagyon sokszor a falon lévő napocska ágait próbáltam megszámolni. Mivel mire körbeértem, elfelejtettem honnan indultam, ez egy roppant sokáig tartó elfoglaltság volt.

2017. szept. 2. 15:16
 15/16 anonim ***** válasza:
78%

Nalunk is vegigfekszi a 2 orat csendben. Aztan nagy ritkan egy fel orara bebobiskol azt mondjak.

Itthon lefekudni sem akar pihenni sem.

2017. szept. 2. 17:19
 16/16 anonim ***** válasza:

13-as. de lehet.

Ha a csoporttal egy szobában maradt, akkor odament a fekvő gyerekekhez, és csipkedte vagy csiklandozta őket. Dobogott a lábával, rugdosta a szekrényt.

Ha átvitték egy másik terembe, ott iszonyat óbégatásba kezdett, volt, hogy csak artikulálatlanul üvöltött, volt, hogy torka szakadtából énekelt. Még az udvaron is lehetett hallani, nemhogy ott, ahol épp altatták volna a többit.

Te tűrted volna?

2017. szept. 3. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!