Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vennétek óvodásnak cipzáros...

Vennétek óvodásnak cipzáros cipőt?

Figyelt kérdés
Eddig tépőzáras cipője volt, kötőset nem szeretnék, mert még nem tudja megkötni. Oldalt van cipzár, elől meg kötő, ilyet vennétek? Tarhatja a bokáját?
2017. aug. 21. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:

A bokacsont tartja a bokat, nem a cipo.

Ha fel tudja huzni a cipzart, akkor igen.

2017. aug. 21. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:

nekem rossz tapasztalatom van..mert sokszor nehezem ment fel vagy elakadt,és így csak kínlódott a felhúzással.(ezért nem is szerette)

a leggyorsabb meg a legegyszerűbb még mindig a tépőzáras

2017. aug. 21. 09:13
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi, akkor marad a tépőzáras.

Igazatok van, eszembe se jutott hogy esetleg akadozhatna a cipzár.

2017. aug. 21. 09:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk sem jött be az oldalt cipzáras. Nagyon akadozott, még nekem is kínszenvedés volt felhúzni (pedig Bama cipő volt, nem gagyi). Nehezen kezelhető, nem vennék ilyet semmiképpen. A tépőzárasra szavazok.
2017. aug. 21. 09:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
a magas-szárú fűzős cipő tartja legjobban a lábat - a fűzést az óvodában megtanítják. (A bokacsont és általában a csont nem tart semmit - az inak, izmok, ízületek és idegek tartják és mozgatják a csontokat is:) A cipzár elég hamar elromlik, a hótól, rángatástól, a tépőzáras jó lehet ha nem túl puha a sarokrésznél hogy ki-be dőljön a láb, mint az néhány igen szerencsétlen hótaposóban ugráló gyereknél lehet látni. (mit kapok én ezért a hsz.-ért:)))
2017. aug. 21. 09:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Superfit vagy richter cipőt szeretnék, azok talán jók.
2017. aug. 21. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

Nekünk is ilyen volt oviba tornára, de nehezen vette fel. Idén még nem tudom milyen lesz. Egyébként szandálban van bent.

Ja és nem tanítják az oviban a cipőfűzést.

2017. aug. 21. 11:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Esetleg még annyi baj lehet ezzel (még felnőttként is :D) hogy ha bővebb nadrág van rajtam akkor a cipzár bekapja a nadrágot.. :D
2017. aug. 21. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!