5 éves gyereknek lehet venni tabletet szülinapra?
Figyelt kérdés
Nem telefon függő, de szokott játszani a telefonon játékokkal.2017. aug. 17. 19:25
11/16 anonim válasza:
Az enyémnek is van és éppen 5 éves. Egyáltalán nem függő, ha mondom neki, hogy menjünk játszunk valamit, azonnal jön, nem a tabletet választja.
12/16 anonim válasza:
Persze, nyugodtan lehet venni neki, ha jól ki akarsz cseszni vele. Talán jobb lenne bicikli, roller, Lego, autópálya, Playmobil, labda, mesekönyv, annyi klassz játék van, de ha már van neki mindegyikből ezer, akkor is jobb egy ezeregyedik, mint egy tablet.
13/16 anonim válasza:
3 és fél éves volt a fiam amikor meguntuk, hogy állandóan mesét kell nézni a tv-ben, így a férjem egyik nap haza állított egy tablettal. Nem konkrétan a gyerek kapta, családi tablet, használjuk mi is. A fiam reggelente (ő 5kor kel, mi 6kor) ezen néz mesét (most már amúgy 4.5 éves) és van egy traktor szimulátoros játék rajta, azzal szokott játszani. Mesékből a legártalmatlanabbakat nézi, TraktorTom, Bori stb... Délután csak ritkán nézi.
14/16 anonim válasza:
Szerintem sincsen ebben semmi rossz. Nálunk leggyakrabban a wc-n nézi. Sajnos legtöbbször sokáig kell ott ülnie és így nem esik nehezére, és így nem ugrál fel, mert megunt ott ülni és így nem kell napokat várni arra, hogy sikerüljön neki. Szerintem áldásos dolog. (Rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszik, rengeteget iszik, levest is minden nap kap, és mégis gond ez, de nálunk ez családi vonás, szóval köszönöm de nem kell, az "inkább egyen rostosat szöveg, higgyétek el, próbáltuk!)
15/16 Párduc^^ válasza:
Felesleges. Nem vagyok szülő, 19 éves "kisfelnőttnek" mondanám magam. Persze nagyon szép dolog hogy leültetem a gyereket de jól elvan és még csönd is van. De ezzel jót nem tesz neki az ember. (Fejlesztő játékok pont a hulye szülőknek lettek kitalálva akiknek nincs kedvük leülni színezni) Szetetném ha egyszer a szülők felfognák hogy ahogy még Durexet úgy óvszert sem kell 5 évesen venni a gyereknek...mindent a maga idejében
16/16 anonim válasza:
Óvszert is vehetsz neki, de minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!