Elsős kisfiúnak évnyitóra, fehér ing fekete gombokkal és gallérral, fekete vászon rövidnadrág, fekete nyakkendő jó lesz?
Oviban nem kellett ünneplő, ott kis huszáros ruhában ballagtak de azt az ovi adta.
Ezt a ruhát esküvőre kapta, elég drága volt. Vagy vegyek ünneplőt?
kínai boltban 1400 ft volt (ha jól emlékszem) a rövidujjú fehér vászoning. és szintén valahogy így (2000 ft alatt) volt az élére vasalt fekete hosszúnadrág. az az igazi ünneplős.
én nem adnék rá nem tiszta fehér inget, szerintem nem való. és ugyanúgy nem való a rövidnadrág sem egy évnyitóra. szandál+zoknival gondoltad? vagy hogyan?
enyém is most lesz elsős.
Szerintem nagyon elegáns lesz benne a fiad. :)
Én nem vennék másikat a helyedben.
Szandált zokniv sosem adok rá :)
Vitorlás cipő volt hozzá fekete.
Csak sajnálom hogy nem hordja hülye voltam annyit kiadni érte:(
Hosszúnadrág, alap.
Az ing meg sima fehér, nem kell felvágni :D
Egy elegans rovidnadrag még elegansabb is, egy hosszúnál :) Én raadnám, szerintem cuki és csini lesz benne :)
Nem veletlenül hord George herceg is mindig rövidnadragot.
“Nagyon régi angol tradíció, hogy a kisfiúk rövidnadrágot viseljenek – magyarázta. A nadrág (a hosszúnadrág) a nagyobb fiúk és a férfiak viselete. S bár az idők, ha lassan is de változnak, így a középosztályban elfogadott lett a hosszúnadrág viselete, ám a magára valamit is adó arisztokrácia és a királyi család tagjai számára még mindig nem követendő példa. S ez alól még Katalin hercegné sem kivétel.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!