Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tanítsam meg a 2éves...

Hogy tanítsam meg a 2éves kislányomat biciklizni?

Figyelt kérdés
Hátrafelé már nagyon ügyesen tudja tekerni a pedált,csak még előre nem.Valami ötletet tudnátok adni?
2010. máj. 24. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ültesd fordítva a biciklire
2010. máj. 24. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, rá fog jönni magától is a módszerére. Én úgy csináltam az első lányomnál, hogy feltettük a pedálra alábát és lassan toltuk. A bébibicajok pedálja szabadonfutó, így a tolástól forgott és egy idő után elkapta a Kicsi is aritmust:-))
2010. máj. 24. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem törvényszerű, hogy kétévesen a gyerkőcök tudnak/ meg tudnak tanulni biciklizni. Tudom, vannak a szülőkormányos csodák, amikben a gyerkőc felteszi a lábát a lábtartóra, és hagyja magát- tolni... :d Mivel azt gondolom, mindig olyan játékot adok / veszek a gyerkőcömnek, amiben ugyan van kihívás, de sikerélmény is - ilyet én nem vettem, mert ez se kihívást, se sikert nem ad...

2 évesen a legtöbben motoroznak, esetleg futóbringáznak- és élvezettel teszik. :)

A pedálos tekerés bonyolultabb mozgássor, amire a gyerekek nagy része később érik meg. (3-4 éves kor körül)

2010. máj. 25. 01:21
 4/4 bucibabuci ***** válasza:

nekünk volt 3 kerekű biciklink, én toltam.

Kislányom 2. szülinapjára kapott biciklit, hamar rájött hogy kell hajtani mutattuk neki, gyakoroltunk.

a 3 kerekűvel 3 éves kora után tanult meg menni, ugyanis nem bírta hajtani sokáig így nem foglalkozott vele.

úgyhogy ha nem is volt a te gyerekednek, nem kell leírni az ilyen biciklit, mert szerintem nagyon praktikus, főleg ha nem szereti a babakocsit a gyerek

2010. máj. 25. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!