Elvettük a cumit és azóta nem hajlandó délben aludni, más is járt így?
Akinek nem cumis a gyereke, ne válaszoljon!
Akinek cumis és leszoktatta, nem okozott ez nehézséget a déli alvásoknál? Mivel azok kimaradnak (befekszik ugyan velem.de nem tud elaludni) estére hulla fáradt ezért este könnyen elalszik nélküle. De éjjel is sokszor felsír ha nappal nem alszik. Szóval ördögi kör...3 éves múlt és egyébként könnyen fogadta hogy eltettük a cumit
"Azert kezdtem ezzel kedves masodik hogy ne kapjak olyan valaszokat mint a 4.-5. :)"
A 4-5 voltam. Mi a gondod a válaszommal, kedves kérdező? :)
"Nekem egy szakember azt mondta, hogy a gyereknek meg kell rá érnie, hogy lemondjon/leszokjon a cumiról."
Ugyanerről írtam egyébként, és szakember vagyok.
Ezért nem értem, a kérdezőnek mi gondja a válaszommal?
Dehogynem válasz, amit adtam, hiszen a kiinduló kérdésed az volt, hogy összefüggést vélsz felfedezni a cumielvétel, és a déli nem alvás között.
Megpróbálhatnád például, hogy visszaadod neki, mert bár azt véled, hogy szerinted megérett a cumielvételre, viszont én úgy láttam és látom, hogy mégse érett meg rá. Legalábbis az alapján, amit írtál. A 4-esben meg közöltem részleteket a folytatáshoz.
Viszont magad se tudod, miért tetted a fel ezt a kérdésedet... Önigazolni? Hogy más is járt-e így, és ha igen, akkor megnyugtatod magad illuzórikusan, ha meg más nem járt így, akkor csak azért is igazad van...?
Szakemberként írtam javaslatot, de ha neked inkább önigazolás kell, még az elején jelezd légyszíves, mert elveszed az időmet attól, hogy másokat, akik valóban bajban vannak és kíváncsiak a válaszaimra, segíthessem őket. Köszönöm ha megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!